“Сопот” објавио сингл “Остани човјек” VIDEO

Б. П.
“Сопот” објавио сингл “Остани човјек” VIDEO

БАЊАЛУКА - Састав “Сопот” објавио је други сингл “Остани човјек” са предстојећег четвртог албума у каријери групе.

Музика и текст су дјело фронтмена и гитаристе Петра Топаловића, док је аранжман резултат комплетног бенда који чине басиста Ђурица Штула, гитариста Дејан Савић и бубњар Саша Предојевић. Снимање и микс  у студију “Косник” радили су Дејан Савић и Драган Бошњак, док је мастеринг обавио Зоран Ђуровски.

Фронтмен бенда Петар Топаловић каже да нова пјесма “Остани човјек” говори о црним данима у којем се свијет тренутно налази, али да у свему овоме треба остати човјек и поред свега што се дешава.

- Сваком од нас наиђу црни дани. Важно је да смо свјесни да ће проћи и да не дозволимо да црни дани утичу на нас. Важно је да не скренемо са свог пута - рекао је Топаловић.

Други сингл добио је и видео-спот, у којем глуме Уна Кошчица и Емилија Томић, а појављују се и чланови бенда. Режију потписују Соња Савић и Саша Карановић, док је за камеру био задужен Далибор Даниловић. Продуцент видео-спота је Сара Ђерман, а монтажу потписују Дарио Ђураковић и Далибор Даниловић. Комплетан видео је снимљен у кафеу “Жижа”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана