“Sopot” objavio singl “Ostani čovjek” VIDEO

B. P.
“Sopot” objavio singl “Ostani čovjek” VIDEO

BANjALUKA - Sastav “Sopot” objavio je drugi singl “Ostani čovjek” sa predstojećeg četvrtog albuma u karijeri grupe.

Muzika i tekst su djelo frontmena i gitariste Petra Topalovića, dok je aranžman rezultat kompletnog benda koji čine basista Đurica Štula, gitarista Dejan Savić i bubnjar Saša Predojević. Snimanje i miks  u studiju “Kosnik” radili su Dejan Savić i Dragan Bošnjak, dok je mastering obavio Zoran Đurovski.

Frontmen benda Petar Topalović kaže da nova pjesma “Ostani čovjek” govori o crnim danima u kojem se svijet trenutno nalazi, ali da u svemu ovome treba ostati čovjek i pored svega što se dešava.

- Svakom od nas naiđu crni dani. Važno je da smo svjesni da će proći i da ne dozvolimo da crni dani utiču na nas. Važno je da ne skrenemo sa svog puta - rekao je Topalović.

Drugi singl dobio je i video-spot, u kojem glume Una Koščica i Emilija Tomić, a pojavljuju se i članovi benda. Režiju potpisuju Sonja Savić i Saša Karanović, dok je za kameru bio zadužen Dalibor Danilović. Producent video-spota je Sara Đerman, a montažu potpisuju Dario Đuraković i Dalibor Danilović. Kompletan video je snimljen u kafeu “Žiža”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana