Снимају се нови наставци популарне серије "Очајне домаћице"

ГС
Снимају се нови наставци популарне серије "Очајне домаћице"

20 година након емитовања прве епизоде популарне серије "Очајне домаћице", чини се да би 2022. могла бити година у којој се на екране враћају нове авантуре наизглед савршеног кварта - Wisteria Lane

Иако се већ дуго прича о могућем наставку, у новогодишњој ноћи службени Твитер профил серије потврдио је нагађања симболичном објавом.

"Очајнички чекамо 2022. годину", написали су на Твитеру уз фотографију главне глумачке поставе.

Ева Лонгориа која је глумила Габриелу Солис још је у октобру казала да је поновно покретање серије у плану те да ће она бити прва која ће се пријавити за учешће у новим епизодама.

Иначе, ова серија трајала је пуних осам сезона, а пратила је наизглед досадне, а заправо итекако узбудљиве животе групе жена које живе у наоко ''савршеном'' кварту који скрива многе тајне, злочине, романсе и обитељске конфликте.

"Иако је прича серије испричана планираним током до самога краја, и даље разговарамо о могућностима које нам се нуде. Мислимо да имамо још много тога за направити и за испричати стога сам сигурна како је ово заправо само нови почетак за 'Очајне домаћице''', поручила је Лонгориа, преноси Klix.ba
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана