Snimaju se novi nastavci popularne serije "Očajne domaćice"

GS
Snimaju se novi nastavci popularne serije "Očajne domaćice"

20 godina nakon emitovanja prve epizode popularne serije "Očajne domaćice", čini se da bi 2022. mogla biti godina u kojoj se na ekrane vraćaju nove avanture naizgled savršenog kvarta - Wisteria Lane

Iako se već dugo priča o mogućem nastavku, u novogodišnjoj noći službeni Tviter profil serije potvrdio je nagađanja simboličnom objavom.

"Očajnički čekamo 2022. godinu", napisali su na Tviteru uz fotografiju glavne glumačke postave.

Eva Longoria koja je glumila Gabrielu Solis još je u oktobru kazala da je ponovno pokretanje serije u planu te da će ona biti prva koja će se prijaviti za učešće u novim epizodama.

Inače, ova serija trajala je punih osam sezona, a pratila je naizgled dosadne, a zapravo itekako uzbudljive živote grupe žena koje žive u naoko ''savršenom'' kvartu koji skriva mnoge tajne, zločine, romanse i obiteljske konflikte.

"Iako je priča serije ispričana planiranim tokom do samoga kraja, i dalje razgovaramo o mogućnostima koje nam se nude. Mislimo da imamo još mnogo toga za napraviti i za ispričati stoga sam sigurna kako je ovo zapravo samo novi početak za 'Očajne domaćice''', poručila je Longoria, prenosi Klix.ba
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana