Слављенички концерт Парног Ваљка у пуној дворани Борик

Glas Srpske
Слављенички концерт Парног Ваљка у пуној дворани Борик

Легендарни рок бенд, загребачки Парни Ваљак  приводи крају овогодишњу концертну турнеју тако што ће заједно са Бањалучанима у дворани Борик прославити 44 година музичке каријере.

Иза рођенданског рок спектакла који ће се 29. новембра 2019. у 20 часова догодити у дворани Борик стоји агенција Стар Травел која је потврдила да се припрема слављеничка атмосфера и незаборавна свирка у Борику.

"Концерту 29. новембра у Бањалуци се радујемо зато што ћемо баш овим концертом заједно са Парним Ваљком прославити њихових 44 година музичке каријере, јер је тачно на овај датум 1975. године Парни Ваљак одржао свој први наступ, што пред наш читав продукцијски тим ставља велики задатка да то вече публици у дворани приредимо незаборавно рођенданско славље.”, најавила је Биљана Чигоја директорица агенције, иза које је већ читав низ успјешно реализованих концерата.

Енергични рокери ће у Бањалуци свирати свима добро познате хитове  као и нумере са свог посљедњег албума “Вријеме”, на коме се уз пет претходно необјављених пјесама, налазе и синглови из посљедњих неколико година: "Само ти", "Пролази све, зар не?", "За мало њежности", "Опет се смијем", "Љубав", "Вријеме", "Кад немаш куд" и "Откуд ти право".

Након величанственог концерта у београдској арени 9.новембра и турнеје под симболичним називом Рунда 44 ово је јединствна прилика да видимо Ваљак на дјелу у БиХ. 

“Веселимо се свирати у вашем граду, прошли пут било је предивно. Долазимо са великом продукцијом, желимо да нас Бањалука види у најбољем свјетлу. И тако ће и бити!  Овога пута долазимо у проширеној постави, са нама је брас секција, затим Давор Родик на педал стил гитари те Матеј Милошев на челу. Мислим, а и публика то показује, да имамо одличну сет листу.” најавио је гитариста бенда Хусеин Хасанефендић Хус.

Улазница за концерт "44 Рунде" Парног Ваљка у Бањалуци су готово распродане. У продаји су улазнице  у агенцији Стар Травел, на платоу испред Рк Боска и систему www.kupikartu.ba и коштају 20 КМ за партер, док су за VIP трибину 30 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана