Slavljenički koncert Parnog Valjka u punoj dvorani Borik

Glas Srpske
Slavljenički koncert Parnog Valjka u punoj dvorani Borik

Legendarni rok bend, zagrebački Parni Valjak  privodi kraju ovogodišnju koncertnu turneju tako što će zajedno sa Banjalučanima u dvorani Borik proslaviti 44 godina muzičke karijere.

Iza rođendanskog rok spektakla koji će se 29. novembra 2019. u 20 časova dogoditi u dvorani Borik stoji agencija Star Travel koja je potvrdila da se priprema slavljenička atmosfera i nezaboravna svirka u Boriku.

"Koncertu 29. novembra u Banjaluci se radujemo zato što ćemo baš ovim koncertom zajedno sa Parnim Valjkom proslaviti njihovih 44 godina muzičke karijere, jer je tačno na ovaj datum 1975. godine Parni Valjak održao svoj prvi nastup, što pred naš čitav produkcijski tim stavlja veliki zadatka da to veče publici u dvorani priredimo nezaboravno rođendansko slavlje.”, najavila je Biljana Čigoja direktorica agencije, iza koje je već čitav niz uspješno realizovanih koncerata.

Energični rokeri će u Banjaluci svirati svima dobro poznate hitove  kao i numere sa svog posljednjeg albuma “Vrijeme”, na kome se uz pet prethodno neobjavljenih pjesama, nalaze i singlovi iz posljednjih nekoliko godina: "Samo ti", "Prolazi sve, zar ne?", "Za malo nježnosti", "Opet se smijem", "Ljubav", "Vrijeme", "Kad nemaš kud" i "Otkud ti pravo".

Nakon veličanstvenog koncerta u beogradskoj areni 9.novembra i turneje pod simboličnim nazivom Runda 44 ovo je jedinstvna prilika da vidimo Valjak na djelu u BiH. 

“Veselimo se svirati u vašem gradu, prošli put bilo je predivno. Dolazimo sa velikom produkcijom, želimo da nas Banjaluka vidi u najboljem svjetlu. I tako će i biti!  Ovoga puta dolazimo u proširenoj postavi, sa nama je bras sekcija, zatim Davor Rodik na pedal stil gitari te Matej Milošev na čelu. Mislim, a i publika to pokazuje, da imamo odličnu set listu.” najavio je gitarista benda Husein Hasanefendić Hus.

Ulaznica za koncert "44 Runde" Parnog Valjka u Banjaluci su gotovo rasprodane. U prodaji su ulaznice  u agenciji Star Travel, na platou ispred Rk Boska i sistemu www.kupikartu.ba i koštaju 20 KM za parter, dok su za VIP tribinu 30 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana