Серија “Штребери” завршава се 12. сезоном

Глас Српске
Серија “Штребери” завршава се 12. сезоном

Серија “Штребери” (“The Big Bang Theory”) неће више бити снимана након предстојеће, 12. сезоне.

Ријеч је о најпопуларнијој телевизијској комедији која је почела с два цимера физичара, заљубљеника у фантастику и стрипове, чије ликове тумаче Џим Парсонс и Џони Галеки. Након тога радња се проширила и на њихове пријатеље, дјевојке и жене. Серија о неспретним научницима и њиховом љубавном животу одушевила је фанове када се појавила 2007. године, и у међувремену је стекла толику популарност да су главне звијезде серије међу најплаћенијим ТВ глумцима и глумицама.

Прије неколико година “Штребери” су чак обуставили снимање док им није исплаћен жељени хонорар од милион долара по епизоди. Серија је у међувремену номинована за чак 52 “Еми” награде. Телевизијска кућа Си-Би-Ес је саопштила да ће 12. сезона серије “Штребери” бити посљедња. На овој телевизији се емитује и серија, заснована на лику Шелдона, названа “Млади Шелдон”. Парсонс је за улогу социјално потпуно неприлагођеног Шелдона Купера добио четири “Емија” и “Златни глобус”. Представници ове телевизије изразили су задовољство због дугогодишњег трајања и успјеха ове серије.

- Ми, заједно са глумачком поставом, писцима и остатком тима смо заиста задовољни због успјеха серије. Циљ нам је да публици представимо финалну сезону и финале серије које ће имати епски завршетак, рекли су из телевизијске куће Си-Би-Ес.

Остале главне улоге у овом телевизијском остварењу тумаче Кејли Куоко, Сајмон Хелберг и Кунал Најар.

Посљедња сезона “Штребера” ће почети 24. септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана