Serija “Štreberi” završava se 12. sezonom

Glas Srpske
Serija “Štreberi” završava se 12. sezonom
Serija “Štreberi” završava se 12. sezonom

Serija “Štreberi” (“The Big Bang Theory”) neće više biti snimana nakon predstojeće, 12. sezone.

Riječ je o najpopularnijoj televizijskoj komediji koja je počela s dva cimera fizičara, zaljubljenika u fantastiku i stripove, čije likove tumače Džim Parsons i Džoni Galeki. Nakon toga radnja se proširila i na njihove prijatelje, djevojke i žene. Serija o nespretnim naučnicima i njihovom ljubavnom životu oduševila je fanove kada se pojavila 2007. godine, i u međuvremenu je stekla toliku popularnost da su glavne zvijezde serije među najplaćenijim TV glumcima i glumicama.

Prije nekoliko godina “Štreberi” su čak obustavili snimanje dok im nije isplaćen željeni honorar od milion dolara po epizodi. Serija je u međuvremenu nominovana za čak 52 “Emi” nagrade. Televizijska kuća Si-Bi-Es je saopštila da će 12. sezona serije “Štreberi” biti posljednja. Na ovoj televiziji se emituje i serija, zasnovana na liku Šeldona, nazvana “Mladi Šeldon”. Parsons je za ulogu socijalno potpuno neprilagođenog Šeldona Kupera dobio četiri “Emija” i “Zlatni globus”. Predstavnici ove televizije izrazili su zadovoljstvo zbog dugogodišnjeg trajanja i uspjeha ove serije.

- Mi, zajedno sa glumačkom postavom, piscima i ostatkom tima smo zaista zadovoljni zbog uspjeha serije. Cilj nam je da publici predstavimo finalnu sezonu i finale serije koje će imati epski završetak, rekli su iz televizijske kuće Si-Bi-Es.

Ostale glavne uloge u ovom televizijskom ostvarenju tumače Kejli Kuoko, Sajmon Helberg i Kunal Najar.

Posljednja sezona “Štrebera” će početi 24. septembra.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana