Серија "Игра судбине" ускоро на малим екранима: Шпанија на српски начин

Agencije
Серија "Игра судбине" ускоро на малим екранима: Шпанија на српски начин

Након веома успjешне серије "Истине и лажи", гледаоци у Србији од 20. јануара имаће прилику да прате нову, занимљиву причу пуну интрига и тајни, коју потписује исти креативни тим.

Рађена по колумбијској теленовели, серија "Игра судбине" препуна је живописних ликова, неочекиваних обрта, љубавних интрига и скандала, заплета, сплетки и издаја, али прије свега најчистијих емоција љубави, пријатељства, оданости, породичних и пријатељских односа, који побјеђују сва искушења. Емитовање ће почети 20. јануара на каналу Прва ТВ.

Наговештај о томе шта можемо да очекујемо дали су нам глумци Стеван Пиале и Лука Рацо, који тумаче главне ликове, синове с којима се судбина грубо поиграла.

- Серија је баш таква, како јој и само име каже. Судбина се мало поиграла са свим ликовима. Постоје две паралелне приче, о богатству и сиромаштву. Ја сам Лука Ожеговић који уз оца одраста у сиромаштву. Живимо у кући са још две породице и заправо изнајмљујемо само собу. Паралелно постоји породица Каначки, коју чине Ада Каначки, коју тумачи Милица Милша - успешна жена и њен син Алекса. У једном трену, живот им се окреће наглавачке. Цео заплет је већ у старту веома интересантан, колико год био шпански, прилагођен је нашем менталитету - наговијестио је Стеван Пиале, којег је публика већ имала прилику да гледа у бројним филмовима и серијама.

Он наглашава да ће се гледаоци сигурно препознати у неким сегментима серије, баш зато што је прилагођена нашем менталитету и поднебљу.

- Уживаће у доброј, занимљивој и веома динамичној причи која крије бројне заплете. Са сваком новом епизодом схватиће да има пуно свакодневних животних ситуација. Биће ово "Шпанија на српски начин", зато не пропуштајте - закључио је Стеван.

И Лука Рацо, који тумачи једну од главних улога, сина Алексу, вјерује да ће радња серије одмах привући пажњу публике.

- Ово је нешто потпуно ново на телевизији, што до сада није било виђено и сматрам да ће гледаоцима бити веома интересантно. Подједнако и млађој и старијој публици. Екипа се веома брзо зближила и та енергија се пренела и на сам сет, па заиста верујем да ће то и гледаоци приметити. Животне околности кроз које пролазе ликови многе ће навести да преиспитају своје поступке - рекао је Рацо.

Седам дана послије премијере серије "Игра судбине", 27. јануара, на мале екране стиже и серија "Тате", која, како јој и само име каже, у фокус ставља очеве и њихов однос према дјеци, породици  и послу.+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана