Serija "Igra sudbine" uskoro na malim ekranima: Španija na srpski način

Agencije
Serija "Igra sudbine" uskoro na malim ekranima: Španija na srpski način

Nakon veoma uspješne serije "Istine i laži", gledaoci u Srbiji od 20. januara imaće priliku da prate novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim.

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija "Igra sudbine" prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, zapleta, spletki i izdaja, ali prije svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobjeđuju sva iskušenja. Emitovanje će početi 20. januara na kanalu Prva TV.

Nagoveštaj o tome šta možemo da očekujemo dali su nam glumci Stevan Piale i Luka Raco, koji tumače glavne likove, sinove s kojima se sudbina grubo poigrala.

- Serija je baš takva, kako joj i samo ime kaže. Sudbina se malo poigrala sa svim likovima. Postoje dve paralelne priče, o bogatstvu i siromaštvu. Ja sam Luka Ožegović koji uz oca odrasta u siromaštvu. Živimo u kući sa još dve porodice i zapravo iznajmljujemo samo sobu. Paralelno postoji porodica Kanački, koju čine Ada Kanački, koju tumači Milica Milša - uspešna žena i njen sin Aleksa. U jednom trenu, život im se okreće naglavačke. Ceo zaplet je već u startu veoma interesantan, koliko god bio španski, prilagođen je našem mentalitetu - nagovijestio je Stevan Piale, kojeg je publika već imala priliku da gleda u brojnim filmovima i serijama.

On naglašava da će se gledaoci sigurno prepoznati u nekim segmentima serije, baš zato što je prilagođena našem mentalitetu i podneblju.

- Uživaće u dobroj, zanimljivoj i veoma dinamičnoj priči koja krije brojne zaplete. Sa svakom novom epizodom shvatiće da ima puno svakodnevnih životnih situacija. Biće ovo "Španija na srpski način", zato ne propuštajte - zaključio je Stevan.

I Luka Raco, koji tumači jednu od glavnih uloga, sina Aleksu, vjeruje da će radnja serije odmah privući pažnju publike.

- Ovo je nešto potpuno novo na televiziji, što do sada nije bilo viđeno i smatram da će gledaocima biti veoma interesantno. Podjednako i mlađoj i starijoj publici. Ekipa se veoma brzo zbližila i ta energija se prenela i na sam set, pa zaista verujem da će to i gledaoci primetiti. Životne okolnosti kroz koje prolaze likovi mnoge će navesti da preispitaju svoje postupke - rekao je Raco.

Sedam dana poslije premijere serije "Igra sudbine", 27. januara, na male ekrane stiže i serija "Tate", koja, kako joj i samo ime kaže, u fokus stavlja očeve i njihov odnos prema djeci, porodici  i poslu.+++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana