Седми Нектар ОК Фест од 13. до 15. августа на Тјентишту

ГС
Седми Нектар ОК Фест од 13. до 15. августа на Тјентишту

Овогодишњи седми по реду Нектар ОК Фест одржаће се од 13. до 15. августа на добро познатој локацији, Тјентиште – Национални парк Сутјеска, најавили су данас организатори!

Одлуку о промјени раније најавељног термина, који је планиран за јули мјесец, организатор је донио након обављених разговора са надлежним институцијама и објавом препоручених епидемиолошких мјера за организацију масовних догађаја на отвореном.

"Након више од годину дана, епидемиолошка и здравствена слика у нашој земљи, регији, Европи и свијету, даје нам могућност да се вратимо на дуго исчекиване догађаје и фестивале, наравно уз поштовање свих епидемиолошких мјера које су на снази. На нашу и вашу велику радост, коначно је вријеме за музику, забаву, ливе наступе. Вријеме да заједно уживамо у још једној ОК авантури на Тјентишту, евоцирамо успомене и стварамо нове", наводе организатори овог фестивала.

На три фестивалска стејџа публика ће ове године бити у прилици да ужива у наступима најпознатијих имена домаће и регионалне сцене. Раније најављени наступи страних извођача пролонгирају се за наредну годину, имајући у виду да је због посебних услова који важе за путовања и уласке у земљу државаљана из појединих земаља, њихов долазак логистички тешко изводив.

 

Међутим, добре забаве на Тјентишту засигурно неће недостајати. За најбољу атмосферу и повратак у дуго исчекивану „нормалност" биће задужени: Van Gogh / Бајага и инструктори / Хладно пиво / Горан Баре & Мајке / Зостер / Дарко Рундек & екипа / Бркови / ТБФ / Канда, Коџа и Небојша / Буч Кесиди /М.О.Р.Т. / Мореуз , чији нас наступи током три фестивалска дана очекују на главном стејџу.

И ове године за нашу највјернију публику, ОК кампере, припремљен је посебан програм на њима омиљеном стејџу у ОК кампу. За незаборавне наступе и сјајну енергију дневних наступа, који овај фестивал чине другачијим од других, задужени су: Ритам нереда -  Love Hunters– Мортал Комбат – Who SeeAtheist Rap– Марчело и Напети љуинтет.

Фестивалски камп и овога пута отварамо дан раније тј. 12. августа.

На ОК Суммер стејџу код базена на Тјентишту, гдје уз одличне ритмове публика ужива у дневном програму, као и на ОК Афтер Партy у ОК кампу гдје публика у најбољој атмосфери дочекује најљепше зоре на Тјентишту, очекују нас наступи најпознатијих имена регионалне електронске сцене.

Првог фестивалског дана, у петак 13. августа, за дневну, али и ноћну атмосферу на оба стејџа задужени су Синиша Тамамовић и Alexander G. Врхунских ритмова неће недостајати ни дугог фестивалског дана, у суботу 14. августа, гдје ће публику у оквиру дневног програма ОК Суммер стејџа у појачаном саставу забављати Младен Томић, Тони Јурановић и Nebs Jack.

По завршетку програма на главном стејџу Младен Томић и Тони Јурановић наставиће да забављају публику на ОК Афтер Партy у ОК кампу. Финиш фестивала, у недјељу 15. августа обиљежиће наступ Марине Карамарко на ОК Суммер стејџу, те Марка Настића и Петра Дундова на ОК Афтер Партy.

Сви раније купљени пакети и аранжмани за боравак на фестивалу, важиће и за нове датуме. Публика којој новонајављени датуми одржавања фестивала не одговарају и нису у прилици да нам се придруже, има могућност поврата новца за раније извршену куповину. О свим условима поврата у зависности од купљеног пакета публика ће бити информисана на званичној фестивалској страници www.okfest.net, преноси Мондо.ба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана