Sedmi Nektar OK Fest od 13. do 15. avgusta na Tjentištu

GS
Sedmi Nektar OK Fest od 13. do 15. avgusta na Tjentištu

Ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održaće se od 13. do 15. avgusta na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska, najavili su danas organizatori!

Odluku o promjeni ranije najaveljnog termina, koji je planiran za juli mjesec, organizator je donio nakon obavljenih razgovora sa nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mjera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom.

"Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji, regiji, Evropi i svijetu, daje nam mogućnost da se vratimo na dugo isčekivane događaje i festivale, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi. Na našu i vašu veliku radost, konačno je vrijeme za muziku, zabavu, live nastupe. Vrijeme da zajedno uživamo u još jednoj OK avanturi na Tjentištu, evociramo uspomene i stvaramo nove", navode organizatori ovog festivala.

Na tri festivalska stejdža publika će ove godine biti u prilici da uživa u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene. Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državaljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv.

 

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati. Za najbolju atmosferu i povratak u dugo isčekivanu „normalnost" biće zaduženi: Van Gogh / Bajaga i instruktori / Hladno pivo / Goran Bare & Majke / Zoster / Darko Rundek & ekipa / Brkovi / TBF / Kanda, Kodža i Nebojša / Buč Kesidi /M.O.R.T. / Moreuz , čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na glavnom stejdžu.

I ove godine za našu najvjerniju publiku, OK kampere, pripremljen je poseban program na njima omiljenom stejdžu u OK kampu. Za nezaboravne nastupe i sjajnu energiju dnevnih nastupa, koji ovaj festival čine drugačijim od drugih, zaduženi su: Ritam nereda -  Love Hunters– Mortal Kombat – Who SeeAtheist Rap– Marčelo i Napeti ljuintet.

Festivalski kamp i ovoga puta otvaramo dan ranije tj. 12. avgusta.

Na OK Summer stejdžu kod bazena na Tjentištu, gdje uz odlične ritmove publika uživa u dnevnom programu, kao i na OK After Party u OK kampu gdje publika u najboljoj atmosferi dočekuje najljepše zore na Tjentištu, očekuju nas nastupi najpoznatijih imena regionalne elektronske scene.

Prvog festivalskog dana, u petak 13. avgusta, za dnevnu, ali i noćnu atmosferu na oba stejdža zaduženi su Siniša Tamamović i Alexander G. Vrhunskih ritmova neće nedostajati ni dugog festivalskog dana, u subotu 14. avgusta, gdje će publiku u okviru dnevnog programa OK Summer stejdža u pojačanom sastavu zabavljati Mladen Tomić, Toni Juranović i Nebs Jack.

Po završetku programa na glavnom stejdžu Mladen Tomić i Toni Juranović nastaviće da zabavljaju publiku na OK After Party u OK kampu. Finiš festivala, u nedjelju 15. avgusta obilježiće nastup Marine Karamarko na OK Summer stejdžu, te Marka Nastića i Petra Dundova na OK After Party.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važiće i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net, prenosi Mondo.ba.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana