Састав "Буч Кесиди" објавио нови албум: "Еуфорија уживо" пред публиком

Б.П.
Foto: Контра/промо

ПАНЧЕВО-Састав "Буч Кесиди" објавио је нови, ливе албум под називом "Еуфорија уживо" са музиком из истоименог филма. Ради се о пјесмама које су снимљене уживо за потребе филма "Буч Кесиди: Еуфорија уживо", који је снимљен за 19 сати 18. октобра 2020. На албуму се налази 10 нумера са хваљеног албума "Еуфорија" и неколико старих хитова, у измјењеним аранжманима.

Бенд је ове године објавио свој први биоскопски музички филм који је приказан у 9 градова региона ексклузивно у Cinestar биоскопима.

Телевизијска премијера широм региона се очекује ускоро, а до тада публика филм може да види у недјељу 31. октобра у Културном центру Новог Сада у оквиру 19. Међународног фестивала краткометражног филма "Филмски Фронт", као и у Подгорици у оквиру ревије музичког документарног филма "Рокументарни дани.

Режију филма потписује Давид Јовановић, коаутори сценарија су Давид Јовановић и Ђорђе Косић.

Глумачку екипу поред чланова бенда "Буч Кесиди" чине Миона Марковић, Јана Бјелица, Тамара Милошевић, Никола Павловић, Давид Јовановић, Владимир Јоцовић, Бранислав Платиша, Јован Савић, Рајко Орлић. Извршни продуцент филма је Реља Миланковић за "Bassivity" студио, чланови бенда и издавачка кућа "Контра". Продуценти филма су Давид Јовановић, Марија Симић и Јанко Ђорић.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана