Sastav "Buč Kesidi" objavio novi album: "Euforija uživo" pred publikom

B.P.
Foto: Kontra/promo

PANČEVO-Sastav "Buč Kesidi" objavio je novi, live album pod nazivom "Euforija uživo" sa muzikom iz istoimenog filma. Radi se o pjesmama koje su snimljene uživo za potrebe filma "Buč Kesidi: Euforija uživo", koji je snimljen za 19 sati 18. oktobra 2020. Na albumu se nalazi 10 numera sa hvaljenog albuma "Euforija" i nekoliko starih hitova, u izmjenjenim aranžmanima.

Bend je ove godine objavio svoj prvi bioskopski muzički film koji je prikazan u 9 gradova regiona ekskluzivno u Cinestar bioskopima.

Televizijska premijera širom regiona se očekuje uskoro, a do tada publika film može da vidi u nedjelju 31. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada u okviru 19. Međunarodnog festivala kratkometražnog filma "Filmski Front", kao i u Podgorici u okviru revije muzičkog dokumentarnog filma "Rokumentarni dani.

Režiju filma potpisuje David Jovanović, koautori scenarija su David Jovanović i Đorđe Kosić.

Glumačku ekipu pored članova benda "Buč Kesidi" čine Miona Marković, Jana Bjelica, Tamara Milošević, Nikola Pavlović, David Jovanović, Vladimir Jocović, Branislav Platiša, Jovan Savić, Rajko Orlić. Izvršni producent filma je Relja Milanković za "Bassivity" studio, članovi benda i izdavačka kuća "Kontra". Producenti filma su David Jovanović, Marija Simić i Janko Đorić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana