Саша Матић распродао загребачку Арену три мјесеца унапријед, то још нико није успио до сад

ГС
Саша Матић распродао загребачку Арену три мјесеца унапријед, то још нико није успио до сад

Музичка звезда Саша Матић посљедњих мјесеци ради пуном паром, а да је урадио добар посао када је реч о албуму “Два живота” свједочи податак да је у рекордном року распродао читаву Загребачку Арену.

Саша је у прије неколико дана добио информацију да је посљедња карта за спектакуларни концерт Загребачкој Арени продата и да није остало ништа од скоро 20.000 улазница. Концерт који је заказан за 21.октобар званично је распродат и то три мјесеца прије самог одржавања.

Судећи према коментарима људи који су организовали многе концерте у поменутој Арени, тврде да до сада ово никоме није пошло за руком. С обзиром на то да влада велико интересовање за концерт, Сашин тим разматра о солуцији да наредног дана организују још један концерт у Загребачкој Арени.

– Тачно је, рекордном брзином смо распродали Загребачку Арену. Ова информација ме је веома обрадовала и само могу да кажем да је сада на мени велика одговорност. Прије свега јер желим да сви моји гости, односно публика, се проведе сјајно и да то буде њихово вече за памћење. До сада их нисам изневјерио, тако да нећу ни овог пута. Радујем се – изјавио је Матић за медије.

Иначе, Саша је први концерт у Загребачкој Арени имао 2018. године. Био је то наступ о којем се дуго причало. Пјесме “Краљ изгубљених ствари”, “Нађи нову љубав”, “Идемо анђеле”, “Прејако”, “Ко си ти”… само су неке од нумера које су два дана, 15. и 16.децембра.2018 године, одзвањале велелепном ареном.

Албум “Два живота” доживео је велику популарност, а Сашин пријатељ на албуму је Телеком Србија. Током наредних мјесеци, музичку звијезду очекују бројни концерти и три велике турнеје, прво одлази на Америчку и Канадску, а онда ће одржати велике концерте у Тузли, потом Загреб, а онда одлази на Аустралијску турнеју. Након тога слиједи концерт у дворани у Осјеку и Сплитској Арени. За вријеме лета одржаће бројне концерте по Европи, а на Балкану ће наступати у неколико држава, преноси blic.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана