Saša Matić rasprodao zagrebačku Arenu tri mjeseca unaprijed, to još niko nije uspio do sad

GS
Saša Matić rasprodao zagrebačku Arenu tri mjeseca unaprijed, to još niko nije uspio do sad

Muzička zvezda Saša Matić posljednjih mjeseci radi punom parom, a da je uradio dobar posao kada je reč o albumu “Dva života” svjedoči podatak da je u rekordnom roku rasprodao čitavu Zagrebačku Arenu.

Saša je u prije nekoliko dana dobio informaciju da je posljednja karta za spektakularni koncert Zagrebačkoj Areni prodata i da nije ostalo ništa od skoro 20.000 ulaznica. Koncert koji je zakazan za 21.oktobar zvanično je rasprodat i to tri mjeseca prije samog održavanja.

Sudeći prema komentarima ljudi koji su organizovali mnoge koncerte u pomenutoj Areni, tvrde da do sada ovo nikome nije pošlo za rukom. S obzirom na to da vlada veliko interesovanje za koncert, Sašin tim razmatra o soluciji da narednog dana organizuju još jedan koncert u Zagrebačkoj Areni.

– Tačno je, rekordnom brzinom smo rasprodali Zagrebačku Arenu. Ova informacija me je veoma obradovala i samo mogu da kažem da je sada na meni velika odgovornost. Prije svega jer želim da svi moji gosti, odnosno publika, se provede sjajno i da to bude njihovo veče za pamćenje. Do sada ih nisam iznevjerio, tako da neću ni ovog puta. Radujem se – izjavio je Matić za medije.

Inače, Saša je prvi koncert u Zagrebačkoj Areni imao 2018. godine. Bio je to nastup o kojem se dugo pričalo. Pjesme “Kralj izgubljenih stvari”, “Nađi novu ljubav”, “Idemo anđele”, “Prejako”, “Ko si ti”… samo su neke od numera koje su dva dana, 15. i 16.decembra.2018 godine, odzvanjale velelepnom arenom.

Album “Dva života” doživeo je veliku popularnost, a Sašin prijatelj na albumu je Telekom Srbija. Tokom narednih mjeseci, muzičku zvijezdu očekuju brojni koncerti i tri velike turneje, prvo odlazi na Američku i Kanadsku, a onda će održati velike koncerte u Tuzli, potom Zagreb, a onda odlazi na Australijsku turneju. Nakon toga slijedi koncert u dvorani u Osjeku i Splitskoj Areni. Za vrijeme leta održaće brojne koncerte po Evropi, a na Balkanu će nastupati u nekoliko država, prenosi blic.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana