Саманта се враћа у серију "Секс и град": Није се срела с Кери Бредшоу

Г.С.
Саманта се враћа у серију "Секс и град": Није се срела с Кери Бредшоу

Глумица Ким Катрал враћа се као Саманта Џонс у новом наставку филма "Секс и град".

Ипак, због инцидената који су се догађали у прошлости, Ким ће се појавити само у једној сцени и то у посљедњој епизоди другог наставка.

У својој сцени причаће преко телефона с Кери Бредшоу, коју ће утјеловити Сара Џесика Паркер.

Сцену су снимиле још у марту, а Ким није у нити једном тренутку дошла у директну интеракцију с главним глумцима или редитељем Мајклом Патриком Кингом.

Због Ким се на сет вратила и костимографкиња Патриција Филд само како би "обукла" њен лик.

Иначе, Ким и Сара већ дуго нису у добрим односима, а све је започело кад је Катрал сазнала колико је њена колегица плаћена за серију. Увијек је зарађивала више од ње, а Ким је то засметало. Њихов се однос додатно погоршао кад је Ким на друштвеним мрежама написала објаву посвећену Паркер.

Ниси моја породица, ниси ми пријатељица

- Моја мама ме данас питала кад ће ме та Сара Џесика Паркер, та лицемјерка, коначно оставити на миру? Сваки твој покушај да останемо у контакту само ми је болан подсјетник на то колико си била и остала окрутна. Допусти да ти појасним, ако већ нисам: Ниси моја породица, ниси ми пријатељица и по посљедњи пут ти говорим да престанеш искориштавати нашу трагедију само да би себе приказала у добром свјетлу - написала је тада Ким.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана