Samanta se vraća u seriju "Seks i grad": Nije se srela s Keri Bredšou

G.S.
Samanta se vraća u seriju "Seks i grad": Nije se srela s Keri Bredšou

Glumica Kim Katral vraća se kao Samanta Džons u novom nastavku filma "Seks i grad".

Ipak, zbog incidenata koji su se događali u prošlosti, Kim će se pojaviti samo u jednoj sceni i to u posljednjoj epizodi drugog nastavka.

U svojoj sceni pričaće preko telefona s Keri Bredšou, koju će utjeloviti Sara Džesika Parker.

Scenu su snimile još u martu, a Kim nije u niti jednom trenutku došla u direktnu interakciju s glavnim glumcima ili rediteljem Majklom Patrikom Kingom.

Zbog Kim se na set vratila i kostimografkinja Patricija Fild samo kako bi "obukla" njen lik.

Inače, Kim i Sara već dugo nisu u dobrim odnosima, a sve je započelo kad je Katral saznala koliko je njena kolegica plaćena za seriju. Uvijek je zarađivala više od nje, a Kim je to zasmetalo. Njihov se odnos dodatno pogoršao kad je Kim na društvenim mrežama napisala objavu posvećenu Parker.

Nisi moja porodica, nisi mi prijateljica

- Moja mama me danas pitala kad će me ta Sara Džesika Parker, ta licemjerka, konačno ostaviti na miru? Svaki tvoj pokušaj da ostanemo u kontaktu samo mi je bolan podsjetnik na to koliko si bila i ostala okrutna. Dopusti da ti pojasnim, ako već nisam: Nisi moja porodica, nisi mi prijateljica i po posljednji put ti govorim da prestaneš iskorištavati našu tragediju samo da bi sebe prikazala u dobrom svjetlu - napisala je tada Kim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana