Сајси Ем Си добила пријетње смрћу

GS
Foto: Instagram

"Пјесма за Евровизију" данима је главна тема у јавности, а једна од најпопуларнијих личности која се везује за ово такмичење јесте пјевачица Сајси Ем Си која је била члан стручног жирија.

Сајси Ем Си се нашла у жижи интересовања јер је другопласираној Анђели Игњатовић Бресквици дала нула поена у финалној вечери такмичења, а та одлука ју је, по свему судећи, много коштала.

Наиме, пјевачица је признала да након финала добија низ прозивки на свој рачун, што јавно, што приватно, а да је ситуација отишла превише далеко свједочи чињеница да неријетко добије и пријетеће поруке.

– Има свега, пријетње смрћу, деградирање мог лика и дјела, скандализовање мојим текстовима, захтјев да се протјерам из земље због пјесама као што су "Упалах" и "Ринге јаја". Морам признати да има и јако креативних, као нпр. тип који живи у Француској, поријеклом Србин ми је послао пријетећу поруку да ми забрањује улазак у Француску. Доста бизарна пријетња. Све је углавном врти око тога да сам ја крива што није прошла часна пјесма већ нека сотонистичка– рекла је Сајси Ем Си, преноси Index.

Подсјетимо, представница Србије на Евровизији која се ове године одржава у Малмеу биће Теја Дора са својом нумером “Рамонда”, а велики број фанова другопласиране Бресквице и даље не може да прихвати чињеницу да ипак она није “отишла у Европу”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана