Sajsi Em Si dobila prijetnje smrću

GS
Foto: Instagram

"Pjesma za Evroviziju" danima je glavna tema u javnosti, a jedna od najpopularnijih ličnosti koja se vezuje za ovo takmičenje jeste pjevačica Sajsi Em Si koja je bila član stručnog žirija.

Sajsi Em Si se našla u žiži interesovanja jer je drugoplasiranoj Anđeli Ignjatović Breskvici dala nula poena u finalnoj večeri takmičenja, a ta odluka ju je, po svemu sudeći, mnogo koštala.

Naime, pjevačica je priznala da nakon finala dobija niz prozivki na svoj račun, što javno, što privatno, a da je situacija otišla previše daleko svjedoči činjenica da nerijetko dobije i prijeteće poruke.

– Ima svega, prijetnje smrću, degradiranje mog lika i djela, skandalizovanje mojim tekstovima, zahtjev da se protjeram iz zemlje zbog pjesama kao što su "Upalah" i "Ringe jaja". Moram priznati da ima i jako kreativnih, kao npr. tip koji živi u Francuskoj, porijeklom Srbin mi je poslao prijeteću poruku da mi zabranjuje ulazak u Francusku. Dosta bizarna prijetnja. Sve je uglavnom vrti oko toga da sam ja kriva što nije prošla časna pjesma već neka sotonistička– rekla je Sajsi Em Si, prenosi Index.

Podsjetimo, predstavnica Srbije na Evroviziji koja se ove godine održava u Malmeu biće Teja Dora sa svojom numerom “Ramonda”, a veliki broj fanova drugoplasirane Breskvice i dalje ne može da prihvati činjenicu da ipak ona nije “otišla u Evropu”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana