Рок звијезде направиле добру забаву на “Јахорина ски-фесту”

Срна
Рок звијезде направиле добру забаву на “Јахорина ски-фесту”

ПАЛЕ - Директор Туристичке организације града Источно Сарајево Игор Иконић рекао је да је први “Јахорина ски-фест” испунио сва очекивања због чега је у плану да постане традиционална манифестација.

Иконић је рекао да су догађај протеклог викенда обиљежили изванредни наступи регионалних звијезда - Нелета Карајлића, групе “Ван Гог” и пратећи садржаји, као и књижевно поподне са Нелетом Карајлићем који је представио стрип албум “Сарајевски атентат” и “Глуво доба” удружења “Девета димензија”.

- Ово је први 'Јахорина ски-фест' и, на неки начин, пробни тест. Сада смо богатији за велико искуство, тако да је за очекивати да ће сљедећи бити још бољи, садржајнији и посјећенији - изјавио је Иконић.

Према његовим ријечима, циљ је био да “Јахорину раздрмају добрим рокенролом”, да планину приближе туристима који воле такву врсту музике и забаве.

Он је навео да је за грађане Источног Сарајева био обезбијеђен бесплатан превоз за све дане фестивала, који је организован у периоду када зимска сезона полако улази у завршну фазу како би садржајима наставили да привлаче госте.

Прилику да се представе публици добили су и локални бендови “Битанга и принчеви” и “Нео стерео”, који су наступили као предгрупе великим рок бендовима, саопштено је из Туристичке организације града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана