Rok zvijezde napravile dobru zabavu na “Jahorina ski-festu”

Srna
Rok zvijezde napravile dobru zabavu na “Jahorina ski-festu”

PALE - Direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Igor Ikonić rekao je da je prvi “Jahorina ski-fest” ispunio sva očekivanja zbog čega je u planu da postane tradicionalna manifestacija.

Ikonić je rekao da su događaj proteklog vikenda obilježili izvanredni nastupi regionalnih zvijezda - Neleta Karajlića, grupe “Van Gog” i prateći sadržaji, kao i književno popodne sa Neletom Karajlićem koji je predstavio strip album “Sarajevski atentat” i “Gluvo doba” udruženja “Deveta dimenzija”.

- Ovo je prvi 'Jahorina ski-fest' i, na neki način, probni test. Sada smo bogatiji za veliko iskustvo, tako da je za očekivati da će sljedeći biti još bolji, sadržajniji i posjećeniji - izjavio je Ikonić.

Prema njegovim riječima, cilj je bio da “Jahorinu razdrmaju dobrim rokenrolom”, da planinu približe turistima koji vole takvu vrstu muzike i zabave.

On je naveo da je za građane Istočnog Sarajeva bio obezbijeđen besplatan prevoz za sve dane festivala, koji je organizovan u periodu kada zimska sezona polako ulazi u završnu fazu kako bi sadržajima nastavili da privlače goste.

Priliku da se predstave publici dobili su i lokalni bendovi “Bitanga i prinčevi” i “Neo stereo”, koji su nastupili kao predgrupe velikim rok bendovima, saopšteno je iz Turističke organizacije grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana