Роби Вилијамс објавио нови сингл "Can't Stop Christmas"

Танјуг
Foto: Архива

ЊУЈОРК- Британски музичар Роби Вилијамс дефинитивно не дозвољава да корона ове године "отме" Божић, што доказује најновија песма коју је објавио "Can't Stop Christmas" за издавачку кућу "Колумбија Рекордс" из Њујорка, јавио је домаћи дистрибутер за цео регион МенАрт.

Поп звијезда је осмислио духовиту верзију традионалне британске божићне пјесме, са врло храбрим освртом на неочекивани ток ове године, све уз позитивну мелодију, звончиће и прапорце и свакако је отпјевао нешто другачију пјесму овога Божића, уз шаљиву опаску да су санке Деда Мраза ове године на два метра раздаљине, због прописане дистанце.

Нови сингл ће се наћи на делукс верзији албума "Тhe Christmas Present" који је у стандардном формату изашао прије годину дана, у новембру 2019.

Легенда Род Стјуарт је снимио два дуета са Вилијамсом на овом албуму - "Fairytales" и "It Takes Two", а Брајан Адамс један - "Christmas (Baby Please Come Home)" .

Занимљиво је да су баш Адамс и Стјуарт заједно са Стингом имали хит пjесму "All For Love" за филм "Три мускетара" давне 1993. године.

Од гостију на ЦД-у су и колеге Џејми Калум, Тајсон Фјури, Хелен Фишер и Попа Пит.

За потребе те пjесме, некада члан тинејџерског боjс бенда "Take That", Роби је поново сарађивао са својим дугогодишњим сарадницима и продуцентима - Гај Чемберсом и Ричардом Флеком.

Сву пандемијску фрустрацију изразили су стихови који подсјећају да су ове године, уз обавезну социјалну дистанцу и Зоом састанке, најбољи божићни поклони дезинфекциона средства купљена путем онлине шопинга.

Роби је заиста верно приказао Божић 2020, заменивши страх надом и уз поруку: "нико нам не може узети божићне и новогодишње празнике".

Овај албум је, иначе, прошле године доспио на мјесто број један британске листе и тако се Вилијамс по 13. пут нашао на трону, а ова бројка изједначава га са легендарним краљем рокенрола - Елвисом Прислијем.

Албум је доступан на диску (стандардни и делукс), винилу, касети и наравно на дигиталним сервисима, а делуксверзија албума садржи два диска - "Christmas Past" и "Christmas Future", са 24 званичне песме и још пет бонус нумера.

Музичар је један од најтраженијих и најутицајнијих певача Велике Британије, бестселер аутор са шест албума на листи "100 најпродаванијих британских албума у историји".

Укупан тираж његових издања премашио је чак 80 милиона продатих примерака, а добитник је и 18 "Брит" награда, више него било који други извођач у музичкој историји било ког жанра.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана