Robi Vilijams objavio novi singl "Can't Stop Christmas"

Tanjug
Foto: Arhiva

NjUJORK- Britanski muzičar Robi Vilijams definitivno ne dozvoljava da korona ove godine "otme" Božić, što dokazuje najnovija pesma koju je objavio "Can't Stop Christmas" za izdavačku kuću "Kolumbija Rekords" iz Njujorka, javio je domaći distributer za ceo region MenArt.

Pop zvijezda je osmislio duhovitu verziju tradionalne britanske božićne pjesme, sa vrlo hrabrim osvrtom na neočekivani tok ove godine, sve uz pozitivnu melodiju, zvončiće i praporce i svakako je otpjevao nešto drugačiju pjesmu ovoga Božića, uz šaljivu opasku da su sanke Deda Mraza ove godine na dva metra razdaljine, zbog propisane distance.

Novi singl će se naći na deluks verziji albuma "The Christmas Present" koji je u standardnom formatu izašao prije godinu dana, u novembru 2019.

Legenda Rod Stjuart je snimio dva dueta sa Vilijamsom na ovom albumu - "Fairytales" i "It Takes Two", a Brajan Adams jedan - "Christmas (Baby Please Come Home)" .

Zanimljivo je da su baš Adams i Stjuart zajedno sa Stingom imali hit pjesmu "All For Love" za film "Tri musketara" davne 1993. godine.

Od gostiju na CD-u su i kolege Džejmi Kalum, Tajson Fjuri, Helen Fišer i Popa Pit.

Za potrebe te pjesme, nekada član tinejdžerskog bojs benda "Take That", Robi je ponovo sarađivao sa svojim dugogodišnjim saradnicima i producentima - Gaj Čembersom i Ričardom Flekom.

Svu pandemijsku frustraciju izrazili su stihovi koji podsjećaju da su ove godine, uz obaveznu socijalnu distancu i Zoom sastanke, najbolji božićni pokloni dezinfekciona sredstva kupljena putem online šopinga.

Robi je zaista verno prikazao Božić 2020, zamenivši strah nadom i uz poruku: "niko nam ne može uzeti božićne i novogodišnje praznike".

Ovaj album je, inače, prošle godine dospio na mjesto broj jedan britanske liste i tako se Vilijams po 13. put našao na tronu, a ova brojka izjednačava ga sa legendarnim kraljem rokenrola - Elvisom Prislijem.

Album je dostupan na disku (standardni i deluks), vinilu, kaseti i naravno na digitalnim servisima, a deluksverzija albuma sadrži dva diska - "Christmas Past" i "Christmas Future", sa 24 zvanične pesme i još pet bonus numera.

Muzičar je jedan od najtraženijih i najuticajnijih pevača Velike Britanije, bestseler autor sa šest albuma na listi "100 najprodavanijih britanskih albuma u istoriji".

Ukupan tiraž njegovih izdanja premašio je čak 80 miliona prodatih primeraka, a dobitnik je i 18 "Brit" nagrada, više nego bilo koji drugi izvođač u muzičkoj istoriji bilo kog žanra.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana