Прослава 20. рођендана на фестивалу од 8. до 11. јула 2021. године

Srna
Прослава 20. рођендана на фестивалу од 8. до 11. јула 2021. године

НОВИ САД - Музички фестивал "Егзит" 20. рођендан прославиће наредне, умјесто ове године, и то од 8. до 11. јула, на новосадској Петроварадинској тврђави.

Егзит тим, организатор једног од највећих музичких догађаја у Европи и свијету, саопштио је данас да је обиљежавање двије деценије двоструког европског фестивалског шампиона помјерено због пандемије вируса корона, која је захватила, како Србију тако и цјели свијет.

У саопштењу се наводи да, упркос томе, наредно издање "Егзита" може бити и најјаче до сада ако је судити по првим најављеним именима учесника.

Из Егзит тима додају да на Петроварадинску тврђаву стижу неке од највећих свјетских звијезда чији хитови су само на "ЈуТјубу" сакупили 33 милијарде прегледа

Листу првих објављених имена предводе најутицајнији свјетски музички продуцент и ди-џеј Давид Гета /Давид Гуетта/, као и један од водећих планетарних хитмејкера ди-џеј Снејк /Снаке/.

Слиједе двоструки лидер "Билбордове" листе синглова и један од највећих репера данашњице Тајга /Тyга/, као и суперзвијезда нове генерације и миљеник домаће публике Борис Брејха /Борис Брејцха/.

Посебна ексклузива остављена је за затварање Денс арене када ће специјално за "Егзитов" рођендан, наступити годинама најтраженији ди-џеј Ерик Приц /Ериц Прyдз/.

Приц ће наступити у специјалном би-ту-би издању са култним Фор Тетом /Фоур Тетом/, коме ће ово бити први наступ у Србији.

На јубиларни "Егзит" стижу и инди хероји "Метрономи" /Метрономy/, потом добитник Греми награде за животно дјело и жива икона панка Марки Рамон /Маркy Рамоне/, као и метал легенде "Сепултура" /Сепултура/, те бројни други свјетски познати и признати извођачи.

Нови, ограничени контигент промо улазница за јубиларни "Егзит" с попустом од 50 одсто и по цијени од 6.490 динара /око 55 евра/, у продаји ће бити у петак, 31. јула, тачно у подне.

Промо цијена важиће до 8. августа, односно до истека залиха.

Све до сад купљене улазнице за "Егзит 2020" важиће за фестивалско издање 2021. године при чему ће сви купци који их сачувају откључати посебна изненађења, међу којима је и могућност освајања доживотне улазнице за "Егзит".

У саопштењу се констатује да ће "Егзит 2021" бити одржан у пуној снази, на 40 фестивалских бина и зона Петроварадинске тврђаве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана