Proslava 20. rođendana na festivalu od 8. do 11. jula 2021. godine

Srna
Proslava 20. rođendana na festivalu od 8. do 11. jula 2021. godine

NOVI SAD - Muzički festival "Egzit" 20. rođendan proslaviće naredne, umjesto ove godine, i to od 8. do 11. jula, na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi.

Egzit tim, organizator jednog od najvećih muzičkih događaja u Evropi i svijetu, saopštio je danas da je obilježavanje dvije decenije dvostrukog evropskog festivalskog šampiona pomjereno zbog pandemije virusa korona, koja je zahvatila, kako Srbiju tako i cjeli svijet.

U saopštenju se navodi da, uprkos tome, naredno izdanje "Egzita" može biti i najjače do sada ako je suditi po prvim najavljenim imenima učesnika.

Iz Egzit tima dodaju da na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neke od najvećih svjetskih zvijezda čiji hitovi su samo na "JuTjubu" sakupili 33 milijarde pregleda

Listu prvih objavljenih imena predvode najuticajniji svjetski muzički producent i di-džej David Geta /David Guetta/, kao i jedan od vodećih planetarnih hitmejkera di-džej Snejk /Snake/.

Slijede dvostruki lider "Bilbordove" liste singlova i jedan od najvećih repera današnjice Tajga /Tyga/, kao i superzvijezda nove generacije i miljenik domaće publike Boris Brejha /Boris Brejcha/.

Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje Dens arene kada će specijalno za "Egzitov" rođendan, nastupiti godinama najtraženiji di-džej Erik Pric /Eric Prydz/.

Pric će nastupiti u specijalnom bi-tu-bi izdanju sa kultnim For Tetom /Four Tetom/, kome će ovo biti prvi nastup u Srbiji.

Na jubilarni "Egzit" stižu i indi heroji "Metronomi" /Metronomy/, potom dobitnik Gremi nagrade za životno djelo i živa ikona panka Marki Ramon /Marky Ramone/, kao i metal legende "Sepultura" /Sepultura/, te brojni drugi svjetski poznati i priznati izvođači.

Novi, ograničeni kontigent promo ulaznica za jubilarni "Egzit" s popustom od 50 odsto i po cijeni od 6.490 dinara /oko 55 evra/, u prodaji će biti u petak, 31. jula, tačno u podne.

Promo cijena važiće do 8. avgusta, odnosno do isteka zaliha.

Sve do sad kupljene ulaznice za "Egzit 2020" važiće za festivalsko izdanje 2021. godine pri čemu će svi kupci koji ih sačuvaju otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za "Egzit".

U saopštenju se konstatuje da će "Egzit 2021" biti održan u punoj snazi, na 40 festivalskih bina i zona Petrovaradinske tvrđave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana