Проблематична глумица је њихово заштитно лице, а јавност је узнемирена: "Подржавате насиље"

Agencije
Проблематична глумица је њихово заштитно лице, а јавност је узнемирена: "Подржавате насиље"

Јавност су узнемириле оптужбе глумице Амбер Херд о партнерском насиљу њеног тадашњег мужа Џонија Депа. Али то није било ни изблиза шокантно као сазнање да Деп није био насилник у тој ситуацији, већ жртва малтретирања ове глумице.

У аудио запису који кружи интернетом чуо се разговор између двоје глумаца, и њено признање да га је ударала "али са отвореном шаком, а не песницом, тако да се то ни не рачуна".

Глумица је споменула како му "нико неће вjеровати", а Депу је такође у једној од њиховој многобројних свађа одсjекла дио прста.

Глумицу је раније такође оптужила њена бивша дјевојка за насилничко понашање.

Са овим сазнањима, јавност је била у шоку када је компанија "Лореал Париз" одлучила да ипак задржи глумицу као једну од својих лица бренда.

Инстаграм налог ове компаније објавио је фотографију глумице у оквиру једне од својих кампања, цитирајући је како женска љепота долази изнутра и називајући је инспирацијом за жене, и то се пратиоцима није свидјело.

"Ово је одвратан пример за жене", наводи се у једном коментару.

"Не знам каква је веза између ове особе која је насилник и бренда и како ово уопште оснажује жене", навела је једна корисница Инстаграма.

"Злостављала је Депа и онда је лагала да је он њу ударао. Одсекла му је део прста побогу! Подржавате породично насиље", пише у кометару на овој објави, који у овом тренутку има преко 1800 лајкова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана