Problematična glumica je njihovo zaštitno lice, a javnost je uznemirena: "Podržavate nasilje"

Agencije
Problematična glumica je njihovo zaštitno lice, a javnost je uznemirena: "Podržavate nasilje"

Javnost su uznemirile optužbe glumice Amber Herd o partnerskom nasilju njenog tadašnjeg muža Džonija Depa. Ali to nije bilo ni izbliza šokantno kao saznanje da Dep nije bio nasilnik u toj situaciji, već žrtva maltretiranja ove glumice.

U audio zapisu koji kruži internetom čuo se razgovor između dvoje glumaca, i njeno priznanje da ga je udarala "ali sa otvorenom šakom, a ne pesnicom, tako da se to ni ne računa".

Glumica je spomenula kako mu "niko neće vjerovati", a Depu je takođe u jednoj od njihovoj mnogobrojnih svađa odsjekla dio prsta.

Glumicu je ranije takođe optužila njena bivša djevojka za nasilničko ponašanje.

Sa ovim saznanjima, javnost je bila u šoku kada je kompanija "Loreal Pariz" odlučila da ipak zadrži glumicu kao jednu od svojih lica brenda.

Instagram nalog ove kompanije objavio je fotografiju glumice u okviru jedne od svojih kampanja, citirajući je kako ženska ljepota dolazi iznutra i nazivajući je inspiracijom za žene, i to se pratiocima nije svidjelo.

"Ovo je odvratan primer za žene", navodi se u jednom komentaru.

"Ne znam kakva je veza između ove osobe koja je nasilnik i brenda i kako ovo uopšte osnažuje žene", navela je jedna korisnica Instagrama.

"Zlostavljala je Depa i onda je lagala da je on nju udarao. Odsekla mu je deo prsta pobogu! Podržavate porodično nasilje", piše u kometaru na ovoj objavi, koji u ovom trenutku ima preko 1800 lajkova.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana