Преминуо репер DMX

Г.С.
Преминуо репер DMX

Амерички репер DMX (50) преминуо је данас од срчаног удара, јављају амерички медији.

Ту информацију потврдила је и његова породица.

"Дубоко смо тужни што данас објављујемо да је наша вољена особа ДМКС, рођеног под именом Ерл Симонс, преминуоу болници. Породица је била уз њега, након што је протеклих дана био на животно угрожен. Ерл је био ратник који се борио до краја. Волио је своју породицу свим срцем и цијенимо вријеме проведено с њим. Ерлова музика инспирисала је небројено много обожавалаца широм свијета и његово иконично наслијеђе живјеће заувијек. Ценимо сву љубав и подршку током овог невјероватно тешког времена. Молимо вас да поштујете нашу приватност док тугујемо због губитка свог брата, оца, ујака и човјека кога је свијет познавао као ДМКС. Поделићемо информације о његовој сахрани када се детаљи доврше", наводи се у изјави његове породице.

Подсјетимо, амерички репер DMX (50) скинут је недавно с апарата за одржавање у животу након срчаног удара, рекао је његов адвокат Мареј Ричмен за америчке медије.

Хип-хоп звијезда, чије је право име Ерл Симонс, се у петак увече наводно предозирао и имао срчани удар, пишу страни медији, па је хитно превезен у болницу.

"DMX је тренутно у болници, тамо је због срчаног удара. Скинут је с апарата за одржавање у животу и дише самостално. Али забринути смо", рекао је Ричмен па нагласио:

"Било би неискрено од мене да сад сугеришем да у овом тренутку нисам забринут".

Осим као репер, DMX (чије је право име Ерл Симонс) остварио се и као глумац, и то у неколико филмова, од којих је најпознатији "Ромео мора да умре".

Он се већ годинама бори против зависности од опијата, а 2019. године се пријавио на лијечење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана