Preminuo reper DMX

G.S.
Preminuo reper DMX

Američki reper DMX (50) preminuo je danas od srčanog udara, javljaju američki mediji.

Tu informaciju potvrdila je i njegova porodica.

"Duboko smo tužni što danas objavljujemo da je naša voljena osoba DMKS, rođenog pod imenom Erl Simons, preminuou bolnici. Porodica je bila uz njega, nakon što je proteklih dana bio na životno ugrožen. Erl je bio ratnik koji se borio do kraja. Volio je svoju porodicu svim srcem i cijenimo vrijeme provedeno s njim. Erlova muzika inspirisala je nebrojeno mnogo obožavalaca širom svijeta i njegovo ikonično naslijeđe živjeće zauvijek. Cenimo svu ljubav i podršku tokom ovog nevjerovatno teškog vremena. Molimo vas da poštujete našu privatnost dok tugujemo zbog gubitka svog brata, oca, ujaka i čovjeka koga je svijet poznavao kao DMKS. Podelićemo informacije o njegovoj sahrani kada se detalji dovrše", navodi se u izjavi njegove porodice.

Podsjetimo, američki reper DMX (50) skinut je nedavno s aparata za održavanje u životu nakon srčanog udara, rekao je njegov advokat Marej Ričmen za američke medije.

Hip-hop zvijezda, čije je pravo ime Erl Simons, se u petak uveče navodno predozirao i imao srčani udar, pišu strani mediji, pa je hitno prevezen u bolnicu.

"DMX je trenutno u bolnici, tamo je zbog srčanog udara. Skinut je s aparata za održavanje u životu i diše samostalno. Ali zabrinuti smo", rekao je Ričmen pa naglasio:

"Bilo bi neiskreno od mene da sad sugerišem da u ovom trenutku nisam zabrinut".

Osim kao reper, DMX (čije je pravo ime Erl Simons) ostvario se i kao glumac, i to u nekoliko filmova, od kojih je najpoznatiji "Romeo mora da umre".

On se već godinama bori protiv zavisnosti od opijata, a 2019. godine se prijavio na liječenje.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana