Премијера првог сингла Маје Манојловић сутра у Каменој кући

Agencije
Премијера првог сингла Маје Манојловић сутра у Каменој кући

Музичарка, пјевачица и вокална педагогиња Маја Манојловић позната је по свом раду у музичком атељеу "МаМа VOX", дио којег су биле многобројне музичке звијезде, као и младе музичке наде. Већ дуго времена Манојловићева припрема први сингл "Остани још", који ће сутра у 20 часова имати "Јутјуб" премијеру, а премијера спота биће одржана исти дан и у каменој кући на тврђави Кастел у 20.30 часова.

- Пјесму бих описала као врло емотивну, сензуалну, мистичну, меланхоличну, али опет смјелу. У годинама сам када жена достиже свој емотивни, сензуални и самосвјени зенит и ја тако видим и све оно у шта се улажем. Пјесме су личне, али оно што је интересантно нису дио прошлости, већ будућности. Ја пјевам о ономе што тек треба да се деси, заправо то и призивам. Можда због мањка храбрости, музика је идеалан медиј да моја порука буде пренесена, (ономе коме треба). У некој од ранијих интервјуа сам споменула да сам врло себична, када је моја музика у питању. Настаје као моја лична потреба, пјевам о ономе што ме инспирисало и правим је (музику) себи и за себе, јер је то тренутак мог емотивног и духовног пражњења. Касније музика добија и своју сврху, а то је жеља да се то нешто мени битно подијели са другима, моменат кад треба да је пустим да изађе из моја четири зида, па онда из тога настају конекције и други се вежу за пјесму и препознају себе у томе - навела је Манојловићева.

Ауторка музике је Манојловићева, а текст је писала у сарадњи са Ђорђем Миљеновићем (Скај Виклер). Аранжман је радио продуцент и аранжер из Скопља Дарко Димитров, који је пјесми дао потпуно свјетски звук. Видео продукцију потписује "Кактус медиа" из Београда и режисер и сценариста Лазар Богдановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана