Premijera prvog singla Maje Manojlović sutra u Kamenoj kući

Agencije
Premijera prvog singla Maje Manojlović sutra u Kamenoj kući

Muzičarka, pjevačica i vokalna pedagoginja Maja Manojlović poznata je po svom radu u muzičkom ateljeu "MaMa VOX", dio kojeg su bile mnogobrojne muzičke zvijezde, kao i mlade muzičke nade. Već dugo vremena Manojlovićeva priprema prvi singl "Ostani još", koji će sutra u 20 časova imati "Jutjub" premijeru, a premijera spota biće održana isti dan i u kamenoj kući na tvrđavi Kastel u 20.30 časova.

- Pjesmu bih opisala kao vrlo emotivnu, senzualnu, mističnu, melanholičnu, ali opet smjelu. U godinama sam kada žena dostiže svoj emotivni, senzualni i samosvjeni zenit i ja tako vidim i sve ono u šta se ulažem. Pjesme su lične, ali ono što je interesantno nisu dio prošlosti, već budućnosti. Ja pjevam o onome što tek treba da se desi, zapravo to i prizivam. Možda zbog manjka hrabrosti, muzika je idealan medij da moja poruka bude prenesena, (onome kome treba). U nekoj od ranijih intervjua sam spomenula da sam vrlo sebična, kada je moja muzika u pitanju. Nastaje kao moja lična potreba, pjevam o onome što me inspirisalo i pravim je (muziku) sebi i za sebe, jer je to trenutak mog emotivnog i duhovnog pražnjenja. Kasnije muzika dobija i svoju svrhu, a to je želja da se to nešto meni bitno podijeli sa drugima, momenat kad treba da je pustim da izađe iz moja četiri zida, pa onda iz toga nastaju konekcije i drugi se vežu za pjesmu i prepoznaju sebe u tome - navela je Manojlovićeva.

Autorka muzike je Manojlovićeva, a tekst je pisala u saradnji sa Đorđem Miljenovićem (Skaj Vikler). Aranžman je radio producent i aranžer iz Skoplja Darko Dimitrov, koji je pjesmi dao potpuno svjetski zvuk. Video produkciju potpisuje "Kaktus media" iz Beograda i režiser i scenarista Lazar Bogdanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana