Послије четири године паузе објавила је аутобиографску баладу VIDEO

Агенције
Послије четири године паузе објавила је аутобиографску баладу VIDEO

Пјевачица Селена Гомез има нову љубавну пjесму која ће вас сигурно довести до суза.

Нови сингл певачице се зове "Lose You To Love Me " и ријеч је о првом синглу објављеном након паузе од четири године. Пјесма савршено одсликава њен љубавни живот и све кроз шта је прошла посљедњих пар мјесеци везе са пјевачем Џастином Бибером.

Фанови нагађају да је пјесма посљедње "збогом" њеној великој љубави и затварање једног поглавља у њеном животу, јер у тексту она алудира и на то да је била замијењена за само два мјесеца.

Открила је да се осјећа јачом и има више самопоуздања него прије, сада када је сингл стигао, пише Дејли мејл. Селена пјева о токсичном односу и вези у којој је неко повређује.

Да је ријеч о њеној љубави коју је имала са Џастином, јасно откривају стихови: "Изневјерио си ме и сада се то види, за два мјесеца си ме замјенио, као да је то тако лако, учинио си да мислим да ја то заслужујем".

Љубавна прича Селене и Џастина почела је 2010. године и била је изузетно бурна. Помирили су се и 2017. године, али у марту 2018. опет су се растали. У јулу, Џастин је објавио вјеридбу са Хејли Болдвин. Пар се вјенчао у септембру 2018. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана