Poslije četiri godine pauze objavila je autobiografsku baladu VIDEO

Agencije
Poslije četiri godine pauze objavila je autobiografsku baladu VIDEO

Pjevačica Selena Gomez ima novu ljubavnu pjesmu koja će vas sigurno dovesti do suza.

Novi singl pevačice se zove "Lose You To Love Me " i riječ je o prvom singlu objavljenom nakon pauze od četiri godine. Pjesma savršeno odslikava njen ljubavni život i sve kroz šta je prošla posljednjih par mjeseci veze sa pjevačem Džastinom Biberom.

Fanovi nagađaju da je pjesma posljednje "zbogom" njenoj velikoj ljubavi i zatvaranje jednog poglavlja u njenom životu, jer u tekstu ona aludira i na to da je bila zamijenjena za samo dva mjeseca.

Otkrila je da se osjeća jačom i ima više samopouzdanja nego prije, sada kada je singl stigao, piše Dejli mejl. Selena pjeva o toksičnom odnosu i vezi u kojoj je neko povređuje.

Da je riječ o njenoj ljubavi koju je imala sa Džastinom, jasno otkrivaju stihovi: "Iznevjerio si me i sada se to vidi, za dva mjeseca si me zamjenio, kao da je to tako lako, učinio si da mislim da ja to zaslužujem".

Ljubavna priča Selene i Džastina počela je 2010. godine i bila je izuzetno burna. Pomirili su se i 2017. godine, ali u martu 2018. opet su se rastali. U julu, Džastin je objavio vjeridbu sa Hejli Boldvin. Par se vjenčao u septembru 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana