Посјетиоце Нектар ОК Феста очекује богат програм

Срна
Посјетиоце Нектар ОК Феста очекује богат програм

Фоча - Организатори "Нектар ОК феста", који ће бити одржан од 12. до 14. јула у Националном парку "Сутјеска", за посјетиоце су припремили богат музички програм, у оквиру којег ће наступити неки од најпознатијих свјетских и регионалних музичких имена, промоције књига, филмске пројекције и рафтинг авантуру ријеком Таром.

За љубитеље природе биће организоване планинарске шетње и посјете неким од најљепших видиковаца у Националном парку "Сутјеска", наводе организатори.

Први фестивалски дан, у петак, 12. јула, започиње у 12.00 часова на "ОК самер стејџу" уз Младена Томића, а затим ће на "Сензејшен ОК стејџу" у 16.00 часова наступити "М.О.Р.Т" и у 17.30 "Исказ".

У 19.00 часова у "Бук зони" биће промовисана књига "Изгужване мисли", аутора Бранка Голубовића - Голуба, фронтмена бенда "Гоблини", док ће на "ОК синема стејџу" бити приказан филм "Хладни рат".

На главном "Јегермајстер стејџу" у 19.00 часова ће наступити "КОБ", у 20.30 "Гоблини", у 22.00 "Бркови", док ће у 23.30 часова на бину изаћи Неле Карајлић.

За најиздржљивије након тога слиједи програм на "ОК афтер партију" уз "Севдахбејби".

Другог дана фестивала, у суботу, 13. јула, програм ће почети у 12.00 часова крај базена уз "Неб Џека", а у исто то вријеме биће организовани часови јоге у "Баланс плус зони" и промоција књиге "Живот с Иди/ј/отима", аутора Ненада Марјановића.

На "Сензејшен ОК стејџу" у 16.00 часова наступиће Ђорђе Миљеновић, а у 17.30 часова "Бјесови".

На "ОК синема стејџу" у 21.00 часова биће приказан филм "Птице селице", наведено је у саопштењу.

На "Јегермајстер мејн стејџу" посјетиоце ће од 19.30 часова забављати "Шоу програм", сат времена касније "Хелем нејсе", док ће у 22.00 наступити "Дубиоза колектив", а у 23.30 часова Едо Мајка.

По завршетку програма публика ће у кампу на афтер партију уз "Ниплпипл" дочекати још једну зору на Тјентишту.

Последњег фестивалског дана, у недјељу, 14. јула, на "ОК самер стејџу" у 12.00 часова наступиће "Спејс Моушн", док ће се у 16.00 часова на "Сензејшен ОК стејџу" представити Војко В, а након њега у 17.30 и "Лет три".

У самом финишу фестивала публика ће на "Јегермајстер мејн стејџу" уживати уз шкотске грофове "Франц Фердинанд", чији наступ почиње у поноћ, а прије њих атмосферу ће од 19.30 часова загријавати "Џиндас", "Лагана среда", "Пипс, чипс и видеоклипс" и "Партибрејкерси".

Завршницу шестог "Нектар ОК феста" публика ће провести уз Уроша Ђурића на "ОК афтер партију".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана