Posjetioce Nektar OK Festa očekuje bogat program

Srna
Posjetioce Nektar OK Festa očekuje bogat program
Posjetioce Nektar OK Festa očekuje bogat program

Foča - Organizatori "Nektar OK festa", koji će biti održan od 12. do 14. jula u Nacionalnom parku "Sutjeska", za posjetioce su pripremili bogat muzički program, u okviru kojeg će nastupiti neki od najpoznatijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena, promocije knjiga, filmske projekcije i rafting avanturu rijekom Tarom.

Za ljubitelje prirode biće organizovane planinarske šetnje i posjete nekim od najljepših vidikovaca u Nacionalnom parku "Sutjeska", navode organizatori.

Prvi festivalski dan, u petak, 12. jula, započinje u 12.00 časova na "OK samer stejdžu" uz Mladena Tomića, a zatim će na "Senzejšen OK stejdžu" u 16.00 časova nastupiti "M.O.R.T" i u 17.30 "Iskaz".

U 19.00 časova u "Buk zoni" biće promovisana knjiga "Izgužvane misli", autora Branka Golubovića - Goluba, frontmena benda "Goblini", dok će na "OK sinema stejdžu" biti prikazan film "Hladni rat".

Na glavnom "Jegermajster stejdžu" u 19.00 časova će nastupiti "KOB", u 20.30 "Goblini", u 22.00 "Brkovi", dok će u 23.30 časova na binu izaći Nele Karajlić.

Za najizdržljivije nakon toga slijedi program na "OK after partiju" uz "Sevdahbejbi".

Drugog dana festivala, u subotu, 13. jula, program će početi u 12.00 časova kraj bazena uz "Neb Džeka", a u isto to vrijeme biće organizovani časovi joge u "Balans plus zoni" i promocija knjige "Život s Idi/j/otima", autora Nenada Marjanovića.

Na "Senzejšen OK stejdžu" u 16.00 časova nastupiće Đorđe Miljenović, a u 17.30 časova "Bjesovi".

Na "OK sinema stejdžu" u 21.00 časova biće prikazan film "Ptice selice", navedeno je u saopštenju.

Na "Jegermajster mejn stejdžu" posjetioce će od 19.30 časova zabavljati "Šou program", sat vremena kasnije "Helem nejse", dok će u 22.00 nastupiti "Dubioza kolektiv", a u 23.30 časova Edo Majka.

Po završetku programa publika će u kampu na after partiju uz "Niplpipl" dočekati još jednu zoru na Tjentištu.

Poslednjeg festivalskog dana, u nedjelju, 14. jula, na "OK samer stejdžu" u 12.00 časova nastupiće "Spejs Moušn", dok će se u 16.00 časova na "Senzejšen OK stejdžu" predstaviti Vojko V, a nakon njega u 17.30 i "Let tri".

U samom finišu festivala publika će na "Jegermajster mejn stejdžu" uživati uz škotske grofove "Franc Ferdinand", čiji nastup počinje u ponoć, a prije njih atmosferu će od 19.30 časova zagrijavati "Džindas", "Lagana sreda", "Pips, čips i videoklips" i "Partibrejkersi".

Završnicu šestog "Nektar OK festa" publika će provesti uz Uroša Đurića na "OK after partiju".

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana