Поп звијезде Кристина Агилера и Малума објавили нове синглове

Танјуг
Foto: Принтскрин/ Јутјуб

ЊУЈОРК,- Вишеструка добитница награда "Греми", америчка поп звезда Кристина Агилера недавно је објавила спот за пјесму "Санто" у дуету са популарним пјевачем Озуна, док је колумбијски латино поп музичар Малума снимио нови хит " Cositas de la USA ", саопштила је дискографска кућа за цијели регион - “Менарт”.

Споменута пјесма "Санто" је заправо трећи сингл са ЕП издања "Ла Фуерза" као Агилерине најновије колекције шпанских нумера у протеклих 20 година.

Свјетска звијезда је све пјесме отпјевала на шпанском језику и још једном доказала да има заиста неприкосновени глас, који се у пуној снази уклапа у страсне и урбане латино ритмове.

На новом издању, Агилера је сарађивала и креирала музику са већим бројем познатих музичара, гдје спада и споменути пјевач Озуна.

Колекција од шест пјесама на овом мини издању има велики и посебан значај за ову музичку поп икону, јер је инспирисана њеним корјенима из Еквадора, који су заслужни за њену љубав према музици.

Албум, односно ЕП садржи јединствене нумере испуњене најбољим латино звуковима у њиховој различитости.

"Када моји обожаваоци слушају ове пјесме, желим да се осјећају оснажено и слободно. Наравно да кроз моју музику провејавају и друге емоције и осјећања, сензуалности и енергија, али у основи у први план стављам то да моје пјесме изазивају оснаживање" истакла је Агилера у свјетским медијима.

Режију веома атрактивног и сензуалног спота “Санто”, који наставља низ видео клипова са новог ЕП издања за песме "Па'' Мис Мућаћас" и "Сомос Нада", потписује аутор Нуно и сниман је у Лас Вегасу.

Велика звијезда латино попа Малума, ову годину отвара новим синглом " Cositas de la USA ", чији наслов алудира на поклоне које становници САД носе својим вољенима када одлазе у посјету родном крају.

Редитељ живописног спота, снимљеног у колумбијском граду Меделин, је Харолд Јименез.

Малума тренутно припрема спектакл концерт "Medallo en el Mapa", који ће одржати 30. априла на чувеном меделинском фудбалском стадиону “Estadio Atanasio Girardot”.

Колумбијски музичар је током 2021. био јако вриједан у снимању спотова, јер је реализовао заиста огроман број, а током пандемије је избацио два видео клипа са Џенифер Лопез - "Pa ti" и "Lonely".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана