Pop zvijezde Kristina Agilera i Maluma objavili nove singlove

Tanjug
Foto: Printskrin/ Jutjub

NjUJORK,- Višestruka dobitnica nagrada "Gremi", američka pop zvezda Kristina Agilera nedavno je objavila spot za pjesmu "Santo" u duetu sa popularnim pjevačem Ozuna, dok je kolumbijski latino pop muzičar Maluma snimio novi hit " Cositas de la USA ", saopštila je diskografska kuća za cijeli region - “Menart”.

Spomenuta pjesma "Santo" je zapravo treći singl sa EP izdanja "La Fuerza" kao Agilerine najnovije kolekcije španskih numera u proteklih 20 godina.

Svjetska zvijezda je sve pjesme otpjevala na španskom jeziku i još jednom dokazala da ima zaista neprikosnoveni glas, koji se u punoj snazi uklapa u strasne i urbane latino ritmove.

Na novom izdanju, Agilera je sarađivala i kreirala muziku sa većim brojem poznatih muzičara, gdje spada i spomenuti pjevač Ozuna.

Kolekcija od šest pjesama na ovom mini izdanju ima veliki i poseban značaj za ovu muzičku pop ikonu, jer je inspirisana njenim korjenima iz Ekvadora, koji su zaslužni za njenu ljubav prema muzici.

Album, odnosno EP sadrži jedinstvene numere ispunjene najboljim latino zvukovima u njihovoj različitosti.

"Kada moji obožavaoci slušaju ove pjesme, želim da se osjećaju osnaženo i slobodno. Naravno da kroz moju muziku provejavaju i druge emocije i osjećanja, senzualnosti i energija, ali u osnovi u prvi plan stavljam to da moje pjesme izazivaju osnaživanje" istakla je Agilera u svjetskim medijima.

Režiju veoma atraktivnog i senzualnog spota “Santo”, koji nastavlja niz video klipova sa novog EP izdanja za pesme "Pa'' Mis Mućaćas" i "Somos Nada", potpisuje autor Nuno i sniman je u Las Vegasu.

Velika zvijezda latino popa Maluma, ovu godinu otvara novim singlom " Cositas de la USA ", čiji naslov aludira na poklone koje stanovnici SAD nose svojim voljenima kada odlaze u posjetu rodnom kraju.

Reditelj živopisnog spota, snimljenog u kolumbijskom gradu Medelin, je Harold Jimenez.

Maluma trenutno priprema spektakl koncert "Medallo en el Mapa", koji će održati 30. aprila na čuvenom medelinskom fudbalskom stadionu “Estadio Atanasio Girardot”.

Kolumbijski muzičar je tokom 2021. bio jako vrijedan u snimanju spotova, jer je realizovao zaista ogroman broj, a tokom pandemije je izbacio dva video klipa sa Dženifer Lopez - "Pa ti" i "Lonely".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana