Покренута онлајн аукција “15 минута славе с Кијануом Ривсом”

Г.С.
Покренута онлајн аукција “15 минута славе с Кијануом Ривсом”

Глумац Кијану Ривс састаће се путем “Зум” апликације са обожаваоцем који понуди највише новца за “Camp Rainbow Gold” хуманитарну организацију за дјецу обољелу од рака.

Виртуелна новчана понуда за овај разговор достигла је 10.000 америчких долара, али анонимни обожавалац већ је повећао ту суму на више од 19 хиљада долара, преноси Си-Ен-Ен.

- “Матрикс”, “Џон Вик” - познајете га. Волите га. Ово је заиста непроцјењиво и сада имате прилику да причате с њим од куће - пише у опису догађаја.

Предвиђено је да разговор са чувеним глумцем траје 15 минута, а обожаваоцима је речено да припреме питања за пријатан разговор с педесетпетогодишњом холивудском звијездом.

Аукција се затвара у понедјељак идуће седмице, а датум разговора с Ривсом планиран је почетком јула.

Сав приход прикупљен од “15 минута славе с Кијануом Ривсом” биће уплаћен директно организацији “Camp Rainbow Gold” чије је сједиште у Атланти.

Глумац Кијану Ривс познат је по хуманитарном раду и током вишедеценијске присутности у животу Холивуда, био је дио и покретач бројних пројеката и хуманитарних аукција.

Основао је хуманитарну организацију за помоћ обољелим од рака, али није желио да се његово име помиње у званичним документима, нити да буде експониран у јавности због тога. Подржава неколико хуманитарних организација посвећених обољелима од различитих болести.

- Имам приватну фондацију која помаже болницама за дјецу и истраживање рака. Не волим да вежем своје име за то, само пустите фондацију да ради оно што ради - навео је глумац раније у једном разговору.

Најновији пројекат на којем Ривс ради је четврти дио “Матрикса”, а недавно је упутио ријечи захвалности Лани Вачовски због тога што га је вратила поново у тај свијет.

- Лана Вачовски написала је диван сценарио и причу с којом сам се повезао. То је једини разлог због којег сам одлучио то да радим. Радити с њом поново је одлично - навео је Ривс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана