Pokrenuta onlajn aukcija “15 minuta slave s Kijanuom Rivsom”

G.S.
Pokrenuta onlajn aukcija “15 minuta slave s Kijanuom Rivsom”

Glumac Kijanu Rivs sastaće se putem “Zum” aplikacije sa obožavaocem koji ponudi najviše novca za “Camp Rainbow Gold” humanitarnu organizaciju za djecu oboljelu od raka.

Virtuelna novčana ponuda za ovaj razgovor dostigla je 10.000 američkih dolara, ali anonimni obožavalac već je povećao tu sumu na više od 19 hiljada dolara, prenosi Si-En-En.

- “Matriks”, “Džon Vik” - poznajete ga. Volite ga. Ovo je zaista neprocjenjivo i sada imate priliku da pričate s njim od kuće - piše u opisu događaja.

Predviđeno je da razgovor sa čuvenim glumcem traje 15 minuta, a obožavaocima je rečeno da pripreme pitanja za prijatan razgovor s pedesetpetogodišnjom holivudskom zvijezdom.

Aukcija se zatvara u ponedjeljak iduće sedmice, a datum razgovora s Rivsom planiran je početkom jula.

Sav prihod prikupljen od “15 minuta slave s Kijanuom Rivsom” biće uplaćen direktno organizaciji “Camp Rainbow Gold” čije je sjedište u Atlanti.

Glumac Kijanu Rivs poznat je po humanitarnom radu i tokom višedecenijske prisutnosti u životu Holivuda, bio je dio i pokretač brojnih projekata i humanitarnih aukcija.

Osnovao je humanitarnu organizaciju za pomoć oboljelim od raka, ali nije želio da se njegovo ime pominje u zvaničnim dokumentima, niti da bude eksponiran u javnosti zbog toga. Podržava nekoliko humanitarnih organizacija posvećenih oboljelima od različitih bolesti.

- Imam privatnu fondaciju koja pomaže bolnicama za djecu i istraživanje raka. Ne volim da vežem svoje ime za to, samo pustite fondaciju da radi ono što radi - naveo je glumac ranije u jednom razgovoru.

Najnoviji projekat na kojem Rivs radi je četvrti dio “Matriksa”, a nedavno je uputio riječi zahvalnosti Lani Vačovski zbog toga što ga je vratila ponovo u taj svijet.

- Lana Vačovski napisala je divan scenario i priču s kojom sam se povezao. To je jedini razlog zbog kojeg sam odlučio to da radim. Raditi s njom ponovo je odlično - naveo je Rivs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana