Почело снимање филма о легендарном Џеју Рамадановском: Ево ко тумачи главну улогу

Г.С.
Почело снимање филма о легендарном Џеју Рамадановском: Ево ко тумачи главну улогу

Филм о покојном певачу, Џеју Рамадановском, почео је да се снима прије двије недјеље, а денсер, који ће га глумити у једном периоду његовог живота, одлично се снашао на снимању.

Како Курир сазнаје од добро обавијештеног извора блиском продукцији, једну од главних улога у овом дугоочекиваном остварењу добио је Хусеин Алијевић, познатији као Хуса из некадашње популарне денс групе Бит стрит.

С обзиром да ће у филму бити приказани скоро сви битнији тренуци Џејовог живота - од пјевачевог дјетињства и одрастања у дому за незбринуту дјецу, али и његовог пута ка слави, Хуса ће играти Џеја у једном периоду његовог живота.

Поред денсера, као други потенцијални глумци, помињали су се и непознати ромски дјечак, који је изабран на кастингу, а који ће глумити покојног пјевача у периоду ране младости.

Извор Курира тврди да су сви одушевљени Хусом и да се он у потпуности трансформисао у лик фолк легенде са Дорћола из периоду у којем тумачи његов лик.

- Филм се снима већ две недеље. Због улоге Хуса је смршао 16 килограма. Сјајно се снашао као глумац. Сви на сету су одушевљени како се уживео у улогу покојне легенде. Екипа сматра да је направљен прави избор. Оно што је најзанимљивије је да Хуса и физички јако подсећа на Џеја. Још се све држи у тајности, па и избор глумаца, како би ефекат изненађења био што већи - испричао је извор.

Према нашим даљим сазнањима, ни Џејева породица за сада нема информације о томе ко ће глумити покојног пјевача и детаљима филма.

Они тек треба да оду на састанак са продукцијом, која ће им саопштити све појединости у вези овог остварења, који ће сасвим сигурно, бити велики биоскопски хит.

Позвали смо редитеља филма Милоша Радуновића који није желио ни да потврди ни да демантује наша сазнања, већ нам је кратко поручио да нема коментар.

Џејова дугогодишња менаџерка Андријана Томанић је рекла за Курир да о филму не зна ништа, па нас је упутила на пјевачеву млађу ћерку Марију Рамадановски, чији је број телефона био недоступан, а исти је случај био и са Хусом.

Подсјетимо, радни назив аутобиографског филма је "Недеља", по истоименом Џејовом хиту. Рамадановски је изненада преминуо 6. децембра 2020. године, а вијест о његовој смрти потресла је цијели регион.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана