Počelo snimanje filma o legendarnom Džeju Ramadanovskom: Evo ko tumači glavnu ulogu

G.S.
Počelo snimanje filma o legendarnom Džeju Ramadanovskom: Evo ko tumači glavnu ulogu

Film o pokojnom pevaču, Džeju Ramadanovskom, počeo je da se snima prije dvije nedjelje, a denser, koji će ga glumiti u jednom periodu njegovog života, odlično se snašao na snimanju.

Kako Kurir saznaje od dobro obaviještenog izvora bliskom produkciji, jednu od glavnih uloga u ovom dugoočekivanom ostvarenju dobio je Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.

S obzirom da će u filmu biti prikazani skoro svi bitniji trenuci Džejovog života - od pjevačevog djetinjstva i odrastanja u domu za nezbrinutu djecu, ali i njegovog puta ka slavi, Husa će igrati Džeja u jednom periodu njegovog života.

Pored densera, kao drugi potencijalni glumci, pominjali su se i nepoznati romski dječak, koji je izabran na kastingu, a koji će glumiti pokojnog pjevača u periodu rane mladosti.

Izvor Kurira tvrdi da su svi oduševljeni Husom i da se on u potpunosti transformisao u lik folk legende sa Dorćola iz periodu u kojem tumači njegov lik.

- Film se snima već dve nedelje. Zbog uloge Husa je smršao 16 kilograma. Sjajno se snašao kao glumac. Svi na setu su oduševljeni kako se uživeo u ulogu pokojne legende. Ekipa smatra da je napravljen pravi izbor. Ono što je najzanimljivije je da Husa i fizički jako podseća na Džeja. Još se sve drži u tajnosti, pa i izbor glumaca, kako bi efekat iznenađenja bio što veći - ispričao je izvor.

Prema našim daljim saznanjima, ni Džejeva porodica za sada nema informacije o tome ko će glumiti pokojnog pjevača i detaljima filma.

Oni tek treba da odu na sastanak sa produkcijom, koja će im saopštiti sve pojedinosti u vezi ovog ostvarenja, koji će sasvim sigurno, biti veliki bioskopski hit.

Pozvali smo reditelja filma Miloša Radunovića koji nije želio ni da potvrdi ni da demantuje naša saznanja, već nam je kratko poručio da nema komentar.

Džejova dugogodišnja menadžerka Andrijana Tomanić je rekla za Kurir da o filmu ne zna ništa, pa nas je uputila na pjevačevu mlađu ćerku Mariju Ramadanovski, čiji je broj telefona bio nedostupan, a isti je slučaj bio i sa Husom.

Podsjetimo, radni naziv autobiografskog filma je "Nedelja", po istoimenom Džejovom hitu. Ramadanovski je iznenada preminuo 6. decembra 2020. godine, a vijest o njegovoj smrti potresla je cijeli region.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana