“Play Media Day 06” 4. и 5. јуна у комбинованом формату: Изазовно вријеме не зауставља креативност

Г.С.
“Play Media Day 06” 4. и 5. јуна у комбинованом формату: Изазовно вријеме не зауставља креативност

Регионални комуникацијски догађај “Play Media Day 06” биће одржан 4. и 5. јуна у комбинованом формату, најавили су организатори.

Дио догађаја биће одржан у биоскопу “Синестар” у тржном центру “Делта” у Бањалуци, са ограниченим бројем учесника, а други онлајн и то бесплатно за све учеснике који су дио комуникацијске и креативне индустрије.

Директорица креативне агенције “Плеј тим” и директорица програма конференције Дијана Тепшић истиче да ће и ове године догађај оправдати очекивања учесника.

- Поносна сам на чињеницу да смо уз помоћ партнера успјели да истрајемо у жељи да публици понудимо догађај који ће представити квалитетан резиме тешке године која је иза нас. Изазовно вријеме нас није зауставило да будемо креативни - навела је она.

Програм, који ће бити представљен ускоро, обухватиће теме обрађене кроз призму пандемије.

- Ове године ћемо сазнати да ли је пандемија зауставила креативност и колико смо храбри да направимо искорак у ово изазовно вријеме. “Play Media Day 06”  откриће и да ли је пандемија утицала на трендове у креативној индустрији и колико су се они модификовали у складу са ситуацијом у којој смо се нашли, те приказати кампање које су доказале да је креативност јача од пандемије - наводе организатори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана