“Play Media Day 06” 4. i 5. juna u kombinovanom formatu: Izazovno vrijeme ne zaustavlja kreativnost

G.S.
“Play Media Day 06” 4. i 5. juna u kombinovanom formatu: Izazovno vrijeme ne zaustavlja kreativnost

Regionalni komunikacijski događaj “Play Media Day 06” biće održan 4. i 5. juna u kombinovanom formatu, najavili su organizatori.

Dio događaja biće održan u bioskopu “Sinestar” u tržnom centru “Delta” u Banjaluci, sa ograničenim brojem učesnika, a drugi onlajn i to besplatno za sve učesnike koji su dio komunikacijske i kreativne industrije.

Direktorica kreativne agencije “Plej tim” i direktorica programa konferencije Dijana Tepšić ističe da će i ove godine događaj opravdati očekivanja učesnika.

- Ponosna sam na činjenicu da smo uz pomoć partnera uspjeli da istrajemo u želji da publici ponudimo događaj koji će predstaviti kvalitetan rezime teške godine koja je iza nas. Izazovno vrijeme nas nije zaustavilo da budemo kreativni - navela je ona.

Program, koji će biti predstavljen uskoro, obuhvatiće teme obrađene kroz prizmu pandemije.

- Ove godine ćemo saznati da li je pandemija zaustavila kreativnost i koliko smo hrabri da napravimo iskorak u ovo izazovno vrijeme. “Play Media Day 06”  otkriće i da li je pandemija uticala na trendove u kreativnoj industriji i koliko su se oni modifikovali u skladu sa situacijom u kojoj smo se našli, te prikazati kampanje koje su dokazale da je kreativnost jača od pandemije - navode organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana