Пјевач проговорио о болном тренутку кад је изгубио малољетно дијете

ГС
Пјевач проговорио о болном тренутку кад је изгубио малољетно дијете

Музички шоу „Никад није касно“ неријетко доведе гледаоце до суза, како због пјевања такмичара, тако и због њихових тешких животних прича.

Такмичар Стојан Јаћимовић расплакао је све својом тужном судбином. Наиме, њему је кћерка погинула у саобраћајној несрећи, а од тог губитка се ни дан данас није опоравио.

– Године 1999. сам имао трагедију, кћерка ми је погинула у саобраћајној несрећи и тад сам престао да пјевам – рекао је Стојман, а потом са кнедлом у грлу проговорио о тренутку када је за њега све стало.
Један наизглед обичан дан претворио се у вјечну тугу, дан када је његова седамнаестогодишња кћерка изгубила живот.

– Са непуних осамнаест година је погинула, остало је само 17 дана до њеног рођендана. Били смо на Копаонику, ја сам пјевао у једном хотелу…То је све судбина – почео је пјевач.

Пјевач је једва скупио снаге да исприча шта се догодило тог кобног дана.

– Она је инсистирала да дође тамо гђе сам пјевао, а није било мјеста. Ја нисам имао никад проблем са парама, рекао сам јој одмах да хоћу да јој платим, али да једноставно нема мјеста. Међутим, пронашла је слободно мјесто у другом хотелу и тамо је упознала неког дечка. Ја сам се вратио чак дан раније кући јер смо завршили свирку и она се враћала са тим дечком за ког се касније испоставило да није имао ни возачку дозволу. Није успио да савлада кривину и баш на улазу у Јабуку се то десило. Послије несреће, он је био у затвору само годину дана. Ја сам у том тренутку, када се то догодило, био код куће. Прво нису ни смјели да ми кажу шта се десило него су ми јавили да је у болници – присјетио се Јаћимовић за Гранд, а преноси Српскаинфо.

Стојман Јаћимовић се упркос трагедији вратио музици и на великој сцени Гранда одушевио све својом храброшћу и осмјехом који је задржао на лицу.

– Музику обожавам и завршио сам музичку школу коју сам похађао паралелно са основном. Касније сам на разним весељима свирао, а пошто су ђевојчице у средњој школи више вољеле гитаристе него хармоникаше ја сам научио да свирам гитару за само три мјесеца. Међутим, касније се испоставило да постоје бољи гитаристи од мене па сам ја почео само да пјевам – испричао је током такмичења које је напустио у првим круговима серијала.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана