Pjevač progovorio o bolnom trenutku kad je izgubio maloljetno dijete

GS
Pjevač progovorio o bolnom trenutku kad je izgubio maloljetno dijete

Muzički šou „Nikad nije kasno“ nerijetko dovede gledaoce do suza, kako zbog pjevanja takmičara, tako i zbog njihovih teških životnih priča.

Takmičar Stojan Jaćimović rasplakao je sve svojom tužnom sudbinom. Naime, njemu je kćerka poginula u saobraćajnoj nesreći, a od tog gubitka se ni dan danas nije oporavio.

– Godine 1999. sam imao tragediju, kćerka mi je poginula u saobraćajnoj nesreći i tad sam prestao da pjevam – rekao je Stojman, a potom sa knedlom u grlu progovorio o trenutku kada je za njega sve stalo.
Jedan naizgled običan dan pretvorio se u vječnu tugu, dan kada je njegova sedamnaestogodišnja kćerka izgubila život.

– Sa nepunih osamnaest godina je poginula, ostalo je samo 17 dana do njenog rođendana. Bili smo na Kopaoniku, ja sam pjevao u jednom hotelu…To je sve sudbina – počeo je pjevač.

Pjevač je jedva skupio snage da ispriča šta se dogodilo tog kobnog dana.

– Ona je insistirala da dođe tamo gđe sam pjevao, a nije bilo mjesta. Ja nisam imao nikad problem sa parama, rekao sam joj odmah da hoću da joj platim, ali da jednostavno nema mjesta. Međutim, pronašla je slobodno mjesto u drugom hotelu i tamo je upoznala nekog dečka. Ja sam se vratio čak dan ranije kući jer smo završili svirku i ona se vraćala sa tim dečkom za kog se kasnije ispostavilo da nije imao ni vozačku dozvolu. Nije uspio da savlada krivinu i baš na ulazu u Jabuku se to desilo. Poslije nesreće, on je bio u zatvoru samo godinu dana. Ja sam u tom trenutku, kada se to dogodilo, bio kod kuće. Prvo nisu ni smjeli da mi kažu šta se desilo nego su mi javili da je u bolnici – prisjetio se Jaćimović za Grand, a prenosi Srpskainfo.

Stojman Jaćimović se uprkos tragediji vratio muzici i na velikoj sceni Granda oduševio sve svojom hrabrošću i osmjehom koji je zadržao na licu.

– Muziku obožavam i završio sam muzičku školu koju sam pohađao paralelno sa osnovnom. Kasnije sam na raznim veseljima svirao, a pošto su đevojčice u srednjoj školi više voljele gitariste nego harmonikaše ja sam naučio da sviram gitaru za samo tri mjeseca. Međutim, kasnije se ispostavilo da postoje bolji gitaristi od mene pa sam ja počeo samo da pjevam – ispričao je tokom takmičenja koje je napustio u prvim krugovima serijala.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana