Пјесма Maje Беровић завршила у Нетфликсовом филму "The Swimmers“

ГС
Foto: Инстагра/Твитер

Пјесма "Алкохол" фолк пјевачице Маје Беровић појављује се у једној од сцена Нетфликсовог филма " The Swimmers", што је привукло пажњу корисника друштвених мрежа с простора Балкана.

Након што се на Твитеру проширио снимак из филма гдје се у једној сцени на радију може чути пјесма "Алкохол", Беровић је то потврдила и на свом профилу уз поруку "поносна".

За Нову.рс открила је како је њена пјесма завршила у Нетфликсовом остварењу.

"Продукција која ради на овом филму ме је контактирала прије неколико мјесеци и питала да ли могу да у филму убаце моју пјесму. Од мене су добили дозволу и могу да кажем да је за сваког пјевача итекако похвално када његова пјесма заврши у неком високобуџетном филму, а посебно када се ваше пјесме слушају и изван простора Балкана", изјавила је Маја за Nova.rs

Радња филма прати истиниту причу о двије сестре из Сирије које бјеже из свог ратом разореног дома у Дамаску, потом пливају сатима у немирном Средоземном мору како би стигле до Грчке као тражитељице азила прије што се наставе такмичити на Олимпијским играма у Рију.

Пјесма се може чути у једној од сцена која приказује њихов пролазак кроз Србију.

Филм је режирала добитница БАФТА награде Салy Ел Хосаини, а сестре Мардини играју Манал и Натали Иса, сестре у стварном животу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана