Ово су најбољи филмови о суперхеројима које можете да гледате током карантина

ГС
Ово су најбољи филмови о суперхеројима које можете да гледате током карантина

С обзиром да нам је читава планета стала услијед пандемије вируса корона, сада више него икада се расправља о јунацима из филмова.

Постоји безброј филмова о суперхеројима за гледање, а Марвелов филмски универзум маратон одличан је начин да вам прође вријеме, посебно у карантину.

Има много супероја, али одакле почети?!

Црни пантер, наравно.

То је најпопуларнији филм широм свијета, према истраживању Цасхлади-а, а гласало је 48 земаља, што би требало да буде довољно да схватите да је у питању одличан акциони филм.

Према популарности, остали филмови које треба гледати су ''Спајдермен'' (омиљени у 21 земљи), ''Капетан Марвел'' (14 земаља), ''Дедпул'' (13 земаља) и ''Чудесна жена'' (што је ДЦ, али то ćемо је пустити на листу).

Да ли то значи да је вријеме да се претплатите на Дизни Плус? Ми тако мислимо. Али чекај, који је омиљени филм о суперхероју у Великој Британији? Капетане Марвел, наравно.

Без обзира да ли се слажете или не, једно је сигурно, у времену када је свијет стао, можемо да причамо о томе и заборавимо на хаос који је захватио читав свијет.

С обзиром да ''Икс-Мен'', ''Осветници'' и ''Чувари галаксије'' били су само омиљени у једној земљи, о томе се мора пуно расправљати - да, Икс-Мен заслужује много више заслуга.

(Б92)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана