Ovo su najbolji filmovi o superherojima koje možete da gledate tokom karantina

GS
Ovo su najbolji filmovi o superherojima koje možete da gledate tokom karantina

S obzirom da nam je čitava planeta stala uslijed pandemije virusa korona, sada više nego ikada se raspravlja o junacima iz filmova.

Postoji bezbroj filmova o superherojima za gledanje, a Marvelov filmski univerzum maraton odličan je način da vam prođe vrijeme, posebno u karantinu.

Ima mnogo superoja, ali odakle početi?!

Crni panter, naravno.

To je najpopularniji film širom svijeta, prema istraživanju Cashladi-a, a glasalo je 48 zemalja, što bi trebalo da bude dovoljno da shvatite da je u pitanju odličan akcioni film.

Prema popularnosti, ostali filmovi koje treba gledati su ''Spajdermen'' (omiljeni u 21 zemlji), ''Kapetan Marvel'' (14 zemalja), ''Dedpul'' (13 zemalja) i ''Čudesna žena'' (što je DC, ali to ćemo je pustiti na listu).

Da li to znači da je vrijeme da se pretplatite na Dizni Plus? Mi tako mislimo. Ali čekaj, koji je omiljeni film o superheroju u Velikoj Britaniji? Kapetane Marvel, naravno.

Bez obzira da li se slažete ili ne, jedno je sigurno, u vremenu kada je svijet stao, možemo da pričamo o tome i zaboravimo na haos koji je zahvatio čitav svijet.

S obzirom da ''Iks-Men'', ''Osvetnici'' i ''Čuvari galaksije'' bili su samo omiljeni u jednoj zemlji, o tome se mora puno raspravljati - da, Iks-Men zaslužuje mnogo više zasluga.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana