Отварање ски-сезоне уз концерт Брајана Ферија

Миланка Митрић
Отварање ски-сезоне уз концерт Брајана Ферија

Поводом отварања нове ски-сезоне 2019/2020. Јахорина ће 7. децембра ове године угостити Брајана Ферија - звијезду свјетског калибра.

- Велики концерт на Јахорини, свјетска звијезда и олимпијска планина. Јахорина поново сија олимпијским сјајем и бићемо домаћини велике поп легенде, као што и доликује овој планини. Циљ нам је да Јахорину и ову земљу представимо у најбољем свјетлу, а најбољи начин за то је управо евент маркетинг. Желимо да прва асоцијација на нас у свијету буде добра забава, одлично скијање и богата туристичка понуда, а не рат и негативна дешавања која су, нажалост, обиљежила деведесете године и од тада стварају негативну и искривљену слику о БиХ. Јахорина је прва планина у региону на којој организујемо концерте свјетских размјера и радимо промоција на свјетском нивоу. Желимо да сви чују за Јахорину и увјере се у домаћински приступ и понуду ски-центра који је раме уз раме са европским ски-дестинацијама -  изјавио је директор ОЦ Јахорина Дејан Љевнајић.

Наташа Петровић, познато ТВ лице, је ПР менаџер концерта Брајана Ферија на Јахорини. За “Глас Српске” истиче да британски музичар први пут долази у БиХ, што организаторима ОЦ “Јахорина” и агенцији “Минт” представља  посебну одговорност.

- Радује нас чињеница да ће Јахорина 7. децембра бити центар најбоље забаве у земљи и регији те што ће бити нова дестинација за свјетске концертне руте. Брајан Фери долази са тимом од 25 људи, изузетних професионалаца, који ће на олимпијској љепотици боравити седам дана, водећи рачуна о свим детаљима неопходним за одржавање концерта - навела је Петровићева.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана